Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Nederlag til FCM

Kirsten B Madsen, udgivet d. 27. oktober, 2014

Skanderborg Håndbold – FCM håndbold 21-22 (8-12)

Det blev flot fight og mindre godt spil der blev billedet på hjemmekampen mod FCM søndag. En sløv start af hjemmeholdet med mange brændte chancer gjorde at udeholdet hele første halvleg var foran med 3-4 mål. De mange brændte chancer gjorde det svært for hjemmeholdet at få kontakt med FCM, derfor kunne udeholdet gå til pausen foran med 8-12

Efter pausen blev der skruet op for intensiteten, og via en super fight fik hjemmeholdet kontakt ved 20-20 med 5 min igen. Og da Skanderborg med 3 min igen for første gang i kampen kunne bringe sig foran med 21-20, og FCM blev tildelt en 2 min udvisning, ja så øjnede hjemmeholdet pludselig sejren. Desværre udnyttede Skanderborg ikke overtalsspillet, og måtte i stedet indkassere 2 scoringer de sidste minutter. Det sidste sat ind på straffekast med 30 sekunder før tid. Endnu et etmål nederlag, men denne gang tildelt efter en godkendt fight søndag i Morten Børup hallen. Nu venter to meget spændende kampe hjemme mod Ikast næste søndag, og ude mod Sønderjyske efterfølgende torsdag. To kampe hvor målet er klart – der skal hentes 4 point i jagten på en ligaplads efter jul.

Træner Peter Fynsk havde følgende kommentar efter kampen. ”Vi kæmper langt bedre i dag end i sidste weekend, hvilket er positivt. Desværre kikser vores overtalsspil i flere afgørende situationer i 2 halvleg, ligesom vi også i dag har alt for mange brændte skud. Men en klar forbedring i forhold til SK kampen. Vi ser fremad og glæder os til at tage imod Ikast næste søndag”

Målscorere for Skanderborg:

Sarah Stougaard 6, Nicoline Olsen 5, Michelle Sally 4, Mathilde Schou 2, Kristina Jørgensen 2, Caroline Svarre 2

U16 Shea piger 2014 - 2015

Website Security Test