Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Mors-Thy – Skanderborg referat

Webredaktør, udgivet d. 25. oktober, 2014

Mors/Thy Håndbold – Skanderborg Håndbold 33-25 (15-13)

Det blev til et fortjent nederlag på Bette Balkan, da de 2 hold fra den tunge ende af tabellen krydsede klinger lørdag eftermiddag i Nykøbing.

Balkan 3Det var et Skanderborg hold der efter onsdagens pokalkamp mod TTH vejrede morgenluft efter comeback af både Rasmus Kaagaard og Andreas Væver. De 2 var også i dag med i mindre perioder af kampen, men til gengæld var Christian Albertsen ny mand på skadeslisten med en hjernerystelse efter onsdagens kamp. Tim Sørensen, Kasper Larsen og Jonas Langerhuus kunne heller ikke deltage.

Skanderborg startede da også kampen klart bedst. Specielt Michael Pedersen var godt skydende og fik lagt bolden ind bag Dane Sijan hele 4 gange i løbet af de første 7 minutter. Efter 12 minutter var vi foran 8-4, hvilket medførte en timeout fra Mors-Thy. Herfra vendte kampen og hjemmeholdet kom stærkt tilbage. Efter 20 minutter var der kontakt ved 9-9 og sidenhen så hjemmeholdet sig ikke tilbage. Skanderborgs angrebsspil gik i stå og der blev igen alt for mange individuelle aktioner. Mors-Thy havde for nemt ved at komme igennem vort forsvar men da haluret rundede de første 30 minutter var alt dog stadig åbent med en føring til hjemmeholdet på 15-13.

mads thomsen TGMMors-Thy kom bedst ud fra pausen og bragte sig hurtigt på 19-15, men Skanderborg svarede hurtigt tilbage med 2 mål til 19-17. Her havde vi 2 kontra chancer for at bringe os helt op, men begge gange smed vi bolden væk og i stedet udnyttede hjemmeholdet vores ineffektivitet og øgede deres føring. De sidste 20 minutter var vi aldrig i nærheden af at spille os tilbage i kampen. Mads Thomsen måtte udgå med noget der kunne lugte af en brækket hånd, og med forsvars styrmanden ude af kampen faldt vores forsvar yderligere ud af kampen. Karsten Nielsen og Bertram Obling kæmpede begge godt i målet, men var på en håbløs opgave i dag. Bertram Obling startede på mål men blev afløst af Karsten Nielsen efter 20 minutter. Bertram fik dog den tvivlsomme ære at komme tilbage i målet de sidste 20 minutter, hvor han blandt andet reddede et straffekast fra Nicolai Sommer, sponsoreret af Ornestation Mors.

Spænding blev der ikke i opgøret de sidste 20 minutter, det handlede udelukkende om hvor stor en sejr som Mors-Thy kunne sætte på kontoen. Det endte med 8 mål og det kunne der faktisk ikke siges noget til.

Modgangen har tilsyneladende ingen ende i Skanderborg i denne sæson, så de 2 ugers kamppause vi nu har inden vi tager imod Skjern Håndbold på hjemmebane, kommer nok belejligt for trænerteamet. Arbejdsbetingelserne har været og er stadig tæt på urimelige, så der skal ikke blot tænkes basic håndbold de kommende uger. Der skal tænkes længere ud i fremtiden end lige frem til næste kamp.

Operation survival is started……

Målscorer Skanderborg Håndbold:

Morten Kirk Olesen 6, Michael Pedersen 6, Johan Hansen 4, Lars Mousing 3, Martin Risom 2, Tim Sørensen 2 (2), Rasmus Kaagaard 1, Mikkel Kaagaard 1.

Målscorer Mors/Thy Håndbold:

Jonas Porup 5, Jac Karlsson 4, Gudmundur Olafsson 4, Rasmus Søby 4, Asbjørn Madsen 3, Tobias Ellebæk 3, Nicolai Sommer 3, Christoffer Cichosz 2, Jesper Meinby 2, Henrik Tilsted 1, Robert Aron Hostert 1.

Website Security Test