Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Kamp om Final4 på onsdag

Webredaktør, udgivet d. 20. oktober, 2014

Morten Børup Hallen 2014På onsdag er der igen tophåndbold i Morten Børup Hallen, når der fløjtes op til pokal kvartfinale mod Team Tvis Holstebro kl. 19.00. Kampen gælder det forjættede land, Final4 hvor de 4 sidste hold skal kæmpe om pokal titlen og såmænd også om tv kampe. Skanderborg var sidst med til Final4 i 2013, hvor mange nok husker den grønne invasion i NRGI arena i Århus, hvor semifinalen blev endestationen efter en tæt kamp mod Århus Håndbold.

Onsdagens kamp er af den mest dramatiske slags, vinderen deltager i Final4 til foråret og taberen er slået ud af årets pokalturnering.

Modstanderen er ikke mindre end Team Tvis Holstebro, sidste års bronzevindere og en modstander vi kender ganske godt. Det er blot 2 uger siden vi sidst mødte Team Tvis Holstebro i ligaen, men her blev duellen udspillet på udebane i Gråkær Arena. Her blev det til en sejr til vestjyderne på 31-23 over et skadesplaget Skanderborg hold, men en ting er ligaen, en anden ting er de drabelige pokalkampe hvor alt kan ske.

Onsdagens gæster fra Team Tvis Holstebro er en af bejlerne til DM guldet i denne sæson. Anført af den legendariske kejte Klavs Bruun Jørgensen på trænerbænken, har vestjyderne satset stort op til denne sæson, og købt stort ind. Den tidligere Barcelona stjerne Jonas Larholm er hentet tilbage til Danmark fra Pick Szeged og Anders Oechsler blev hentet i den tyske Bundesligaklub GW Minden. Derudover har de storsatsende vestjyder traditionen tro shoppet ind i Skanderborg, hvor vores topscorer de seneste 2 sæsoner, Peter Balling blev købt. Holdet tæller også vores tidligere målvogter, Poul Krebs fanatikeren Jonas Hansen. Team Tvis Holstebro har også en enkelt spiller med i landsholds brutto truppen til EM kvalifikationen, hvor TTH topscorer Michael Damgaard optræder og kan få sin egentlige debut.

Der er ingen tvivl om det er en skræmmende modstander vi står overfor på onsdag, specielt taget i betragtning af at vores egen sæson indtil videre er blevet ødelagt af et sandt skadeshelvede. Hvorvidt vi får flere spillere klar til onsdagens drama er endnu uvist, men sikkert er det at The Green Gunmen vil gøre alt for at skabe overraskelsen og få endnu en Final4 oplevelse på kontoen.

Forudsætningen for en overraskelse kan DU gøre noget ved, nemlig  opbakningen på lægterne i Cigaræsken. Vi har brug for dem 8. mand på banen på onsdag, så vi håber vi ses.

Website Security Test