Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Forbedring over hele linjen

Kirsten B Madsen, udgivet d. 19. oktober, 2014

U14 drenge 1. division Skanderborg – Esbjerg 17-19

I dagens 1. div. kamp mod Esbjerg, ydede de grønne U14 drenge en flot indsats med forbedringer over hele linjen siden første turneringskamp for 14. dage siden.

Fra første fløjt var det tydeligt, at viljen, humøret og indstillingen var helt i top og U14 drengene kæmpede fantastisk, særligt i forsvaret, mod et fysisk stærkt Esbjerg angreb. Men godt overblik, fight om alle bolde og en stærkt spillende Jonas Bang i målet betød, at Skanderborg kunne gå til halvleg med en føring på et enkelt mål 9-8.

I anden halvleg manglede Skanderborg skarphed i et par contra chancer, men holdet fortsatte med at fighte og holdte føring på et par mål frem til kampens sidste 5 minutter. Desværre betød det 2. gule kort til Skanderborgs Jakob Nortvig, at han måtte forlad bænken med et rødt kort ved stillingen 17-17 og herefter lokkede marginalerne og et par dommerkendelser Esbjerg op af sækken igen til slutresultatet 17-19.

Esbjerg ligner et at rækkens bedste hold, men de grønne viste, at de godt kan være med mod de bedste, når humøret og indstillingen er som i dag.

Målscorere Skanderborg:

Magnus Haubro Jensen 4, Jakob Villemoes Larsen 4, Magnus Taulbjerg 3, Jacob Nortvig 3, William Pedersen 2, Thomas Munk 1.Skanderborg Håndbold logo

Website Security Test