Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Fight time i Morten Børup Hallen

Kirsten B Madsen, udgivet d. 27. oktober, 2014

U16 drenge 1. Division Skanderborg – HF Mors 27-27 (15-15)        

Søndag var scenen sat for turneringens første møde imellem de to hold, der er udråbt til at skulle konkurrere om én af puljens adgangsbilletter til ligaen. Stemningen var intens fra start, og begge hold var tydeligvis bevidste om, at der skulle kæmpes om pointene i denne kamp.

HF Mors kom bedst fra start med 2 hurtige scoringer, og der skulle gå næsten 6 minutter før Skanderborg kom på måltavlen. Første halvleg var præget af et hav af udvisninger til begge hold. En del af disse var meget hårdt dømt og en del af de mere åbenlyse udvisninger blev aldrig dømt. Dette skabte forståeligt nok lidt frustrationer i begge ender af banen. HF Mors var foran med 1 eller 2 mål igennem næsten hele første halvleg, og først imod slutningen af halvlegen fik Skanderborg held til at udligne til pausestillingen 15-15.

2. halvleg startede igen mindre heldigt for de grønne fra Skanderborg. Mors kom blæsende ud fra pausesnakken og hamrede hurtigt 2 mål ind over et grønt forsvar der var lidt på hælene. De grønne måtte således ”på den igen” og knoklede videre for at indhente gæsternes forspring. Heldigvis kom der hurtigt styr på forsvaret og Skanderborg udlignede allerede efter godt 8 minutters spil, hvorefter kampens intensitet steg yderligere. Begge hold kæmpede ihærdigt og forsøgte at udnytte modstanderens svagheder med skiftende held. Skanderborg fik mod slutningen af kampen bedre styr på gæsternes angrebsspil og kom foran 27-25 med 2 minutter igen. Desværre var Mors bedre til at holde fokus i de afgørende minutter, og udlignede til kampens slutresultat 27-27 med kun 8 sekunder igen.

En kamp der bød på megen vilje og fighterinstinkt, og en kamp der også viste, at der er rigtig mange dygtige hold og spillere i U16 1. division i år – der skal kæmpes for de eftertragtede liga pladser!

Holdet: Magnus Rind Giversen (2), Jacob Jessen (5), Frederik Iversen, Mads Grabe (6), Mads Thomsen, Lasse Aebelboe, Kasper Nielsen (1), Andreas Søgaard (6), Lasse Jensen (3), Mathias Laursen (3), Tobias Bachmann (1).

I målet Mikkel Tofte Langerhuus (40%)

U16 Shea drenge 2014 - 2015

 

Website Security Test