Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Aalborg – Skanderborg 26-22

Webredaktør, udgivet d. 15. oktober, 2014

Aalborg Håndbold – Skanderborg Håndbold 26-22 (16-9)

Onsdag den 15. oktober blev julen skudt i gang i Gigantium i Aalborg. Den gigantiske hal var spækket med julemænd, nissepiger og pebernødder, trods 2 måneder og 10 dage til juleaften. Michael Pedersen JulemandenDer var dog ikke meget julestemning i omklædningsrummet hos Skanderborg efter kampen, der endte med et nederlag på 4 mål, efter 15 elendige minutter midt i 1. halvleg og nede med 7 mål ved pausen.

Hjemmeholdet var uden Markus Mørk, Isa Guardiola, Olafur Gustafsson og Stig Bugge, mens der var comeback til unge Martin Larsen efter korsbånds operation nummer 2.

Skanderborg måtte tilføje målmand Kasper Larsen til skadeslisten efter han har fået en bold i hovedet til træning først på ugen, og vores 1. målmand var end ikke med bussen i Aalborg. Mads Thomsen, Rasmus Kaagaard, Jonas Langerhuus, Andreas Væver og Tim Sørensen står stadig på den triste liste, så hele 6 mand måtte trænerteamet se bort fra i dagens kamp.

Kampen var 20 sekunder gammel da Jeppe Krogh måtte indkassere kampens første advarsel, der vel efterhånden ligeså godt kan blive fortrykt på kamprapporten.  Samtidigt svigtede elektronikken i Gigantiums store LED kube, så ingen kunne se målscore eller kamp uret. Det gav et længere stop hvor teknikere forgæves forsøgte at få gang i hal uret, men gav samtidigt den lokale DJ muligheden for at få afspillet Aalborgs kendingsmelodi, storhittet fra november 1971 ”Is this the way to Amarillo” med Tony Christie, i sin fulde længde.

Det gav dommerne mulighed for lige at vinge Jeppe Kroghs advarsel af, og 5 minutter efter kom den første udvisning også helt efter planen. Skanderborg fulgte godt med i indledningen, anført af Morten Kirk Olesen og efter 9 minutter var det hele stadig lige ved 4-4. De første 8 mål i kampen blev sat ind af 8 forskellige spillere, men herefter fulgte en afgørende periode på 8 minutter hvor vi i princippet taber kampen. Hele 7 gange scorede de rødklædte champions leauge deltagerne fra Aalborg, uden at Skanderborg formåede at sætte den harpix indsmurte læderbold ind bag den velspillende Ole Erevik i hjemmeholdets mål.

Morten Kirk Olesen og MorEn Skanderborg timeout hjalp ikke noget og en målmandsudskiftning med Bertram Obling ind i stedet for Karsten Nielsen gjorde heller ikke den helt store forskel. Morten Kirk Olesen fik brudt forbandelsen med et energimål til 11-5, og han var klart den bedste Gunman i grønt onsdag aften. Vore backs var uden undtagelser decideret ufarlige og det understreges godt af at vi blot formår at lave et eneste mål fra de 2 back positioner igennem samtlige 60 spilminutter. Det siger sig selv det er lidt op af bakke når banens mindste bagspiller skulle trække Skanderborgs angrebsspil ene mand, men det var nærmest tilfældet onsdag aften.

Johan Hansen på højre fløj kæmpede også det bedste han havde lært, selvom han tabte nogle dueller til den velspillende Nordmand i Aalborg målet, gav vores gæve færing ikke op, og han scorede også kampens flotteste og frækkeste mål i slutningen af 1. halvleg til 14-8.

Pausestillingen var 16-9 og det gav faktisk bange anelser om en større øretæve i Aalborg. Det kom heldigvis ikke til at holde stik, selvom hjemmeholdet kom bedst ud fra pausen. Efter 37 minutter var stillingen 20-10, men herefter holdt vi hjemmeholdet fra målfadet i de efterfølgende 7 minutter og fik hentet lidt tilbage igen.

Efter 45 minutter var stillingen 21-14 og dermed 5-5 efter pausen. Michael Pedersen omsatte effektivt alle vore 4 straffekast i mål, og i forbindelse med det sidste straffekast måtte vi indkassere en udvisning grundet forkert udskiftning. Det udløste straks et velfortjent bifald fra det nordjyske publikum, et lidt underligt kadeau til et hold der lå rigeligt ned i forvejen. Herfra blev der stort set byttet mål resten af kampen, og Aalborg kunne få sparet lidt på deres stamspillere, og Skanderborg vandt det sidste kvarter af kampen med 3 mål og slutresultatet endte dermed på et knap så skræmmende nederlag på 26-22. Reelt var der dog større forskel på de 2 hold i dagens kamp.

Mathias Smed kom på banen de sidste 10 minutter og gjorde en fin figur og var decideret uheldig med ikke at få noteret første sæson scoring. Jeppe Krog skal også nævnes for en stor fight, som absolut var medvirkende til at nederlaget blev reduceret i løbet af 2. halvleg.

Målscorer Skanderborg Håndbold:

Johan Hansen 5, Morten Kirk Olesen 5, Lars Mousing 5, Michael Pedersen 4 (4), Martin Risom 1, Kasper Foder Nielsen 1, Mikkel Kaagaard 1.

Målscorer Aalborg Håndbold:

Christian Jensen 6, Morten Slundt 4, Niclas Barud 3, Simon Hald 3, Sander Sagosen 3, Nicolai Pedersen 2, Hårvard Tvedten 2, Martin Larsen 1, Joshou Grace 1, Emil Berggren 1.

Ligegyldig info:

Is This the Way to Amarillo” is a song written by Neil Sedaka and Howard Greenfield, referring to Amarillo, Texas. It is about a man traveling to Amarillo to find his girlfriend. The reason that Amarillo was chosen for the song was because it was the only place name that Sedaka could think of that rhymed with “willow” and “pillow”. The song was originally to be titled, “Is This the Way to Pensacola” referring to Pensacola, Florida, but Sedaka felt that Amarillo worked better than Pensacola.

Website Security Test