Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Reportage fra Hammel Idrætscenter

Kirsten B Madsen, udgivet d. 28. oktober, 2014

 3. division damer Hammel – Skanderborg 11-24 (5-13)

Vores rapporter var tilnærmelsesvis i choktilstand, da Hammel Idrætscenter med tre haller og en svømmehal tårnede sig op blandt skyerne – et anlæg, som nærmest er tilsvarende til hele Københavns halkapacitet. Hjerterytmen blev om muligt stødt stigende i takt med, at det gik op for undertegnede, at en fjerde hal naturligvis var under konstruktion. Tak for kaffe! Hammel Hallen

Det skulle senere vise sig, at hallerne primært var udstillingsmateriale, hvor man under ingen omstændigheder måtte varme op og vi blev derfor af samme årsag ”forvist” til de Balkan-lignende tilstande, som billedet nedenfor illustrerer. Heldigvis ankom fanbussen midt i opvarmningen og gav pigerne ekstra energi – og en ekstremt kold opvarmningsgang.

De bolsjestribede Hammel-piger var forinden dagens strabadser ubesejrede. Vi aftalte at dagens fokuspunkt var vores forsvarsspil, som i sidste kamp var under niveau. Med debut til Marianne Dige og med en holdleder, som i dag måtte trække i arbejdstøjet, var vi indstillet på at de sejrsvante Hammel-piger skulle have en tur i Skanderborg-maskineriet!

Keepere og forsvar stod fantastisk og efter 39 minutter scorede hjemmeholdet deres 6 mål. Heldigvis havde vi på daværende tidspunkt scoret mere end 6 mål og kunne derfor med god samvittighed vinke ud til alle de fremmødte fans. Alle de grønne heltinder fik topkarakterer i landstrænerens bog, som flittigt blev åbnet og lukket her på dagen før EM-truppen udtages.

Med blandt andet Kims Larsens, ”Mamma Mia” tilbage på opvarmningslisten, var Hammel-pigerne i dag på for stor en opgave og måtte se sig slået af et meget velspillende Skanderborg mandskab med hele 24-11 til de grønne. Vi takker Hammel for en god kamp og vores dommere for et glædeligt gensyn – også selvom de savnede den ene halvdel af trænerduoen. Vi glæder os til at komme igen og se de store byggeprojekter virkelighedsgjort – næsten Christian den fjerde værdigt.

En lykkelig søndag med 2 gode point på kontoen og hjemme i god tid til at se ”1864”. På gensyn.

Website Security Test