Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Skanderborg – BSV 19-25

Webredaktør, udgivet d. 6. september, 2014

Skanderborg Håndbold – BSV 19-25 (8-12)

Det blev til favoritsejr i Cigaræsken da BSV kom på besøg i vores første hjemmekamp. En ellers meget lige håndboldkamp blev afgjort af dårligt angrebsspil af hjemmeholdet, og nogle store præstationer af et par af BSV profilerne.

Peter BredsdorffSpecielt nytilkomne Sebastian Skube var intet mindre end formidabelt spillende og som han spillede i dag måske den største profil i håndboldligaen 2014/2015. Også hjemvendte Søren Rasmussen stod en flot kamp i BSV buret og var en afgørende faktor i BSV sejren.

Kampen startede ganske lige og stillingen var 4-4 efter kun 8 minutter. Derfra faldt scoringsfrekvensen markant for hjemmeholdet, der ikke scorede de følgende 9 minutter, og da havde gæsterne fået bragt sig i front med 10-5. Skanderborgs angrebsspil var alt for stillestående og uden tilstrækkeligt fart, og det gjorde det alt for nemt for gæsternes fysisk stærke forsvar at stække vort angreb. Mod slutningen af halvlegen fik vi et lille momentum men Nicolaj Øris kunne alligevel sende BSV til pausesnak foran 12-8, med et mål i absolut sidste sekund.

Efter pausen kom The Green Gunmen klart bedst ud. De første 5 scoringer stod der Skanderborg på og vi var pludseligt foran 13-12 efter 38 minutter. Herefter udbrød der stillingskrig og holdene skiftedes til at score til 17-17 efter 46 minutter. 2 hurtige BSV mål udmundede sig i timeout fra Skanderborg, og kort tid efter var det Peter Bredsdorff der ligeledes havde brug for 60 sekunders samtale terapi, uden at der var scoret et eneste mål. Herfra forsøgte Nicolej Krickau sig med en mandsopdækning af kampens helt store profil, Sebastian Skube. Det gav kortvarigt pote men vi fik ikke indhentet på gæsternes føring og var stadig bagud med 2 mål med 8 minutter tilbage af kampen. Vi kom aldrig tættere på, og kampen blev lidt skæmmet af meget stor utilfredshed med kampens dommer par, som kom i fokus da kampen for alvor skulle afgøres. Hjemmeholdet var voldsomt utilfredse men det var gæsterne såmænd også.

Dennis KirkegaardDe sidste 5 minutter af kampen blev en lidt uvant oplevelse, da Skanderborg holdet slog op i banen og det betød at BSV kunne øge føringen så den til slut hed plus 6 mål, hvilket vel ikke var det helt reelle billede af kampen.

Det er vel ikke overraskende at vort forsvarsspil giver os problemer så tidligt på sæsonen, det hat trænerteamet snakket om hele opstarten, og der er også masser af arbejde forude specielt på den offensive front.

Det bliver jo ikke ligefrem et nemmere forsvar vi får at øve os på når der allerede på onsdag igen er hjemmekamp. Her står menuen på intet mindre end de danske mestre fra KIF Kolding København, men man skulle kende The Green Gunmen dårligt, hvis ikke de finder på en ny plan der kan hæve niveauet i en fart.

Målscorer Skanderborg Håndbold:

Morten Kirk Olesen 4, Lars Mousing 3, Tim Sørensen 3, Mikkel Kaagaard 3, Jeppe Krogh 2, Christian Albertsen 2, Michael Pedersen 1, Johan Hansen 1.

Målscorer BSV:

Sebastian Skube 6, Stefan Hundstrup 5, Mads Christiansen 4, Michael Knudsen 3, Nicolaj Øris 2, Anders Hallberg 2, Dennis Kirkegaard 2, Kristian Kjelling 1.

Website Security Test