Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Stor succes for Microafdelingen

Kirsten B Madsen, udgivet d. 17. september, 2014

Rekordstor tilmelding til Skanderborg Håndbolds ”mor-far-barn-bold”

Foreningsidrætten er i fokus i disse år. Mange idrætsgrene oplever store fald i tilmeldingerne, og Dansk Håndbold Forbund (DHF) har igangsat ”knæk kurven”-projektet, som skal få flere børn og unge til at gå til håndbold.
I denne uge har der været stor ståhej om undervisningsminister Christine Antorinis udtalelser om, at ”børn får nok spændende idræt i skolen”, så hun ser ikke problemet i, at den lange skoledag betyder færre børn og unge i de danske foreninger.
Vi kunne ikke være mere uenige.

I Skanderborg Håndbold har vi stor succes med at få børn og unge til at gå til håndbold, og vi oplever hver dag, at rigtig mange børn og unge får masser af kvalitet i livet ved at møde vores håndboldkultur.

I Skanderborg Håndbolds mikroafdeling oplever man lige nu rekordstor tilmelding til U5-holdet for piger og drenge. Og her tror man meget på de ting, man går og fokuserer på hver lørdag formiddag fra september til april.

Vi holder fast i værdierne for de børn, som træder deres første skridt i Morten Børup Hallen. De skal opleve ”bold, leg og begejstring”, de skal grine og opleve glæden ved boldens susen, og de skal mærke, at det er sjovt at gå til håndbold. Vi går ganske enkelt ikke på kompromis med de værdier, som har huseret i dette ”mor-far-barn-koncept”, siden Erik Juul startede det op for 15 år siden, siger ansvarlig for mikroafdelingen i Skanderborg Håndbold Anders Jepsen.På lørdag d. 20. september starter U5 drenge og piger op til ”mor-far-barn-bold”, og vi har i år rekordmange tilmeldinger. Vi har faktisk måtte stoppe ved 50 tilmeldte, og der er nu oprettet venteliste til holdet.

Website Security Test