Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Referat Skanderborg – Vendsyssel

Webredaktør, udgivet d. 13. september, 2014

Skanderborg Håndbold -Vendsyssel Håndbold 23-24

Efter at være spillet baglæns ud af hallen de første 10 minutter denne fredag aften, bagud 1-7, ændrede vi forsvarsformation, og det satte skub i tingene. Pigerne udviste en enorm energi og vilje på dagen, og alle bød godt ind. Vendsyssels stjerner blev småtrætte og vi havde en god mavefornemmelse for, at det kunne give et point eller to. Men et stolpeskud 10 sek. før tid gjorde, at Vendsyssel kunne rejse hjem med begge points, glade og tilfredse, imens Skanderborglejren luskede i omklædningsrummet uden point, men en erfaring rigere, og hvilken erfaring.

Efter blamagen i Rødovre var alle sejl sat ind på, at vi skulle turde udfordre Vendsyssel på løbearbejde, fysik og vilje. Vigtige parametre, som ikke spillede weekenden før.

Kæmpe cadeau til holdet, og ikke mindst til de to nyoprykkede Nicoline Berthelsen og Emma Apel, som var en kilde til uro for Vendsyssels returløb, ligesom Mette Lassen også fik stemplet ind for denne sæson. Den sidste ros skal gå til publikum, som skabte en stemningsfyldt Cigaræske. Dejligt med opbakning på en dag, hvor vi selv følte, at vi havde fortjent et point. 1. div damer vs. Vendsyssel Torsdag venter ligeså rutinerede Bjerringbro ude.

Kom gerne og støt pigerne… Vi har brug for jer alle lige nu!

Kim Lerche

Website Security Test