Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Referat 3.div damer vs. Stautrup

Webredaktør, udgivet d. 24. september, 2014

Det er ikke hver dag man slår Stautrups 3. divisionsdamer i deres hule. Faktisk er det så sjældent, at vores udsendte rapporter forud for aftenens gyser og åbningskamp, aldrig før havde sat sine ben i dette inferno af en hal at være.

Damerne fra Skanderborg startede kampen som lyn og torden. Af den årsag kunne de efter første halvleg bringe sig foran med hele 11-6. De mange fremmødte trænere og videomænd fra rækkens øvrige deltagere, fik set, hvor hurtigt Skanderborgs damer slår hul ned til modstanderen og efter 20-10 så pigerne fra 8660 sig aldrig tilbage. Tilskuerne i hallen så forblændet til, mens de to stakkels ophavsmænd, måtte piske rundt på det nedslidte trægulv.

Kampen viste at de nyoprykkede piger fra Skanderborg sagtens kan begå sig på dette niveau og hvis rygterne er sande, er der stadig åben kamp om “Årets Flider” på holdet, hvilket må medfører en enorm træningsiver internt på holdet i den kommende tid.

Kampens blev vundet med hele 26-12 og rummede i sine tres minutter et utal af højdepunkter. Både et stærkt forsvar, gode keepere og fine angrebsmæssige takter, men også en spændende og fornyende 3. halvleg, hvor vi fik udvekslet lidt erfaringer fra 3. division samt kultur med de lokale piger i rygerummet – alt sammen tager vi med os videre.

Sidst men bestemt ikke mindst forlod vi dog stadig hallen uden svar på, hvorfor der på vore modstandere stod Stautrup, mens hallen var navngivet Stavtrup? Stavtrup hallenVi lever videre i uvished.

Tak til hjemmeholdet for en god kulisse – dommerne for en fin kamp og pigerne for en god indsats!

 

Vi arbejder videre…

Website Security Test