Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Referat 1.div.damer – Hadsten

Webredaktør, udgivet d. 28. september, 2014

Referat Skanderborg Håndbold – Hadsten Sports Klub, 22-22 (11-12)

Lokalopgør, 2 stærke forsvar, indædt fight, gode detaljer, uskøn forestilling, oppisket tempo, brændte straffekast, kontroversiel kendelse.

En kamp, som indeholdte alt, og en kamp, hvor vi delte i porten.

Hadsten var vel reelt et skridt foran hele 1.halvleg, men med midteraksen Katrine Dalgaard og Hanne Due samt keeper Monika Kongsgaard i 2.halvleg, så trak de grønblusede fra, og førte 3 minutter før tid med 3 mål.Monika Kongsgaard

Ethvert rutineret hold havde stoppet bolden op under trøjen og spadseret kampen hjem. Men vi må nok erkende, at vi ikke hører under den kategori (læs: et rutineret hold), og et par dumme beslutninger gjorde, at Hadsten hev et point hjem via et straffekastmål i sidste sekund.

Ærgerligt, bittert, skuffende – og mange andre gloser kom frem i hovederne af både piger og trænere i Skanderborglejren. Ingen syndebukke, bare endnu mere erfaring i rygsækken….

Vi hæfter os ved en stabil holdpræstation, flere spillere, som “steppede op”, en disciplineret indsats, hvor Malene Mogensen blev holdt i et jerngreb, og hvor vi for alvor for første gang i sæsonen viste disciplin i forhold til aftalerne.

Sidste år havde vi 0 point efter 4 kampe…

Nu kom vi på tavlen inden!

1.div.damerVi glæder os til en hård uge, hvor vi spiller træningskamp onsdag, og hvor vi så drager til Virum søndag…

Det bliver spændende at se, om vi kan fortsætte takterne!
Kim Lerche

Website Security Test