Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Optakt Skanderborg-Vendsyssel

Webredaktør, udgivet d. 11. september, 2014

Skanderborg Håndbold 1. div. damer – Vendsyssel Håndbold, fredag 12/9 i MB-hallen kl. 19.30

Efter ydmygelsen imod Rødovre søndag eftermiddag, så venter Vendsyssel fredag aften, som med spillermateriale, budget og erfaring er et niveau eller to over os. Med Lars Rasmussen i spidsen, tidl. udlandsprofessionelle Rikke Skov Myrup i målet, de tidl. ligaspillere Sisse Bruun, Christina Hansen, Julie Thomsen og Cecilie Skovgaard og højrebacken fra U18-landsholdet, Lærke Christensen, er det det en yderst kompetent modstander, som gæster Morten Børup Hallen.

Vendsysseltræner Lars Rasmussen

Vendsysseltræner Lars Rasmussen

Det er klart, at når man møder en så rutineret og fysisk stærk modstander, så må man yde 10-20 % over det maksimale, så der venter “babyerne” i de grønne trøjer en kæmpe oplevelse.

Vi skal have Vendsyssel ud at løbe, vi skal tackle og vinde duellerne, vi skal have bredt spillet ud, og sidst men ikke mindst: Vi skal have scoret på vores chancer.
Det minder lidt om de ting, som vi snakkede om FØR kampen i Rødovre, men som ikke lykkedes for os.

Vi er meget opsatte på, at vi skal have udfordret Vendsyssel på omstillingsspil og skarphed, og så kommer vi vel heller ikke udenom, at vores bredde skal stå sin prøve imod Vendsyssels 7 bærende spillere….

Det er supervigtigt, at vi holder fast i vores udvikling, vores hurtige spil, og den generelle udvikling af så unge spillere, som vi har i truppen i år. Der skal arbejdes en kamp af gangen, vi er nødt til at “vinde en krig” hver eneste gang vi spiller.  Der er kæmpe forskel på top- og bundniveau på så ungt et hold. Så tilskuere: hav lidt tålmodighed med disse unge piger: støt os i stedet og lad os få lidt larm på lægterne, sportslig larm – vel at mærke!

God kamp til Vendsyssel og Lars, dommerne og tilskuerne.

Entré 40 kr. for voksne over 18 år.

Kim Lerche

Website Security Test