Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Optakt Skanderborg Håndbold vs. Hadsten Sports klub

Webredaktør, udgivet d. 24. september, 2014

Optakt Skanderborg 1. div. damer vs. Hadsten Sports klub, fredag d. 26/9 kl. 19.30 i MB-hallen

Fredag venter hjemmebanegyseren imod lokalrivalerne fra Hadsten. En kamp, som kan gå begge veje, men som Hadsten må være storfavoritter til at vinde, pga. deres store erfaring og fine start på sæsonen.

Sidste år vandt Hadsten begge kampe med 1 mål. Det har vi selvfølgelig tænkt os at ændre på i år, men for os gælder det først og fremmest om at komme på tabellen, da vi indtil videre har tabt alle tre kampe efter meget skiftende præstationer.

Vi hænger os meget i vores sidste præstation på hjemmebane, hvor vi virkelig fik budt Vendsyssel op til dans, men hvor de snød os til allersidst. En kamp, som vi havde stor ære af, og hvor vi høstede dyrekøbt erfaring. Vi er simpelthen nødt til at komme op i de omdrejninger igen, ellers løber Hadsten med begge points.Kim Lerche Og når man snakker Hadsten, så snakker man naturligvis først og fremmest Malene Mogensen, Karen Nørgaard og de to dygtige stregspillere. Malene Mogensen har godt nok ikke scoret så mange mål hidtil i år, men hun er bare en spiller, som har næstsidste hånd på alt, og nogle kompetencer, som ingen andre i 1.division har.

Det bliver spændende at se, hvor vores unge spillere er denne dag. Vi er et hold, som mangler stabilitet på nuværende tidspunkt, topniveauet er til, at vi kan spille op med alle hold, men bundniveauet er også skræmmende lavt, så vi arbejder meget med at få en sikker base på holdet. Hvor man tidligere har set Skanderborg i en ultraoffensiv udgave, så handler det lige pt. om at skabe sikkerhed og stabilitet. Og så glæder jeg mig til at se holdet efter den første sejr, forhåbentlig efter fredag aften.

Jeg kan kun love, at vi går 100% efter sejren, og at vi går all in for dette.

God kamp til alle: tilskuere, Hadsten, dommere og samarbejdspartnere!

Kim Lerche

Entré 40,- kr. for voksne over 18 år.

For dem som ikke kan komme, kan alle damernes kampe følges live på App’en Tophåndbold til iPhone og Android, eller på tophåndbold.dk

 

Website Security Test