Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Optakt Skanderborg-BSV

Webredaktør, udgivet d. 4. september, 2014

Lørdag kl. 15.00 åbner vi sæsonen på hjemmebane i herre ligaen mod BSV.

Publikum kan se frem til det klassiske lokalopgør mellem de store stjerner fra BSV og de unge fremadstormende Green Gunmen. Vi skal bl.a. sige velkommen hjem til Michael Knudsen og Søren Rasmussen fra den tyske bundesliga. Slovakiske Sebastian Skube er på besøg i cigaræsken for første gang og der skal også siges välkommen tillbaka til sidste års grønne målmand Linus Persson. Dagens træner for BSV er formodentlig også en gammel kending i cigaræsken, nemlig Peter Bredsdorff Larsen, der jo igen er blevet assisterende dansk herrelandstræner.

Oddset er som sædvanligt ikke i tvivl, gæsterne fra BSV er storfavoritter. The Green Gunmen har dog ikke til sinds at opgive uden kamp. Hør Nicolej Krickau og Rasmus Hauge i højt humør, give deres lille optakt til lørdagens storkamp her:

 

Website Security Test