Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Optakt Ribe-Esbjerg

Webredaktør, udgivet d. 27. september, 2014

Ovenpå to mentalt rigtig hårde nederlag står den søndag eftermiddag på Ribe/Esbjerg, som har fået en suveræn start på sæson 14-15. Ribe har spillet rigtig stærkt i begge ender af banen, så det er lidt af en opgave der venter os.

Nicolej Krickau 060914-28REHH har fået det samme fokus, som alle vores modstandere får, men der skal ikke herske tvivl om at det største fokus for os lige nu foregår på et helt andet sted. Med de lussinger vi har fået i de sidste to kampe, følger der selvsagt en tvivl på egne evner samt et godt og grundigt smæk på selvtilliden. Netop de parametre har vi forsøgt at arbejde med i de denne uge. Det er ingen hemmelighed at holdet har været hårdt ramt fysisk, og det er vi stadigvæk. Mange af de resterende spillere har trukket et kæmpe læs og det har vi sideløbende med det mentale forsøgt at håndtere i dagligdagen.

Vi glæder os meget til at komme i kamp igen. Det vigtigste for holdet lige nu er at vi konstant er på jagt efter gode oplevelser. Det er det vi har brug for. Det betyder også at vi som gruppe har tålmodighed med denne modgangsperiode. Vi arbejder stenhårdt på at vende skuden, men hvornår det vender er vi ikke stressede over. Rigtig mange både indre og ydre faktorer spiller ind på hvornår det lykkedes.

Så vi håber at vi får en masse gode ting med fra kampen imorgen mod Ribe og så må vi se hvor langt det rækker på tavlen. I kan som tilskuere også gøre holdet en stor tjeneste, ved at komme og bakke op, for det har drengene brug for.

Håber vi ses søndag kl. 15.00 i Cigaræsken

Website Security Test