Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Mousing mest effektiv stregspiller i Ligaen

Michael Bering Petersen, udgivet d. 18. september, 2014

larsmousing3174For anden uge i træk er vores unge stregspiller Lars Mousing blev udtaget til ugens Ligahold, som den mest effektive stregspiller i Håndboldligaen.

Lars Mousing er 22 år og i gang med sin anden sæson i Skanderborg Håndbold efter klubskiftet fra Nordsjælland. Mousing har scoret 21 mål i de første fire kampe, og i nederlaget i Lemvig i søndags scorede han 7 gange i sin kamp nummer 39 for Skanderborg Håndbold

Undertegnede fik sig en hyggelig snak med Lars torsdag formiddag

Hvad skyldes din store fremgang fra sidste sæson til nu ?

I sidste sæson var Kasper Povlsgaard vores store spiller i begge ender af banen, og jeg har prøvet at leve op til hvad ” Poul ” har sagt til mig med flere gode råd om hvordan jeg skal tackle det i begge ender af banen. Men mit spil kunne godt blive bedre i vores forsvar, jeg skal lave nogle flere frikast, og så vise noget mere udstråling både på banen og udenfor banen

Du er i gang med din anden sæson i klubben, og din kontrakt udløber ved sæsonens afslutning, Hvad skal der så ske?

Jeg kunne sagtens forestille mig, at jeg ville tage en sæson mere i Skanderborg Håndbold. Jeg kan godt lide klubben, den har et godt set up, og nogle gode trænere. Der er en god stemning i truppen, og man kæmper altid for sejren, selvom det kneb lidt i Lemvig i søndags

Målsætning for sæsonen ?

Vores målsætning er stadig Top 8, selvom vi er hårdt ramt af skader for øjeblikket, og har tabt tre kampe i træk, for vi har truppen til en placering mellem de 8 bedste hold i Håndboldligaen.

/Aage Armann

 

Website Security Test