Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Kvamm og Sommer til støttefest

Webredaktør, udgivet d. 29. september, 2014

de eneste 2 1Lørdag den 17. januar 2015 bliver en helt speciel dag for Skanderborg Håndbold. Der indbyder klubben til årets støttekoncert, og i år er vi ekstra stolte over at kunne præsentere Simon Kvamm og Peter Sommer, alias “De Eneste 2”.

Den populære duo stor-hitter lige nu med singlen ”Sult”, som konstant brager ud i højtalere og headset i både radio og i Cigaræsken.

De Eneste To udgiver deres andet album den 17. november, som får navnet ”Dobbeltliv”.  Det nye album er opfølgningen på debutalbummet “De Eneste To” fra 2010, som blev en stor succes.

De Eneste To drager på en indtil videre 15 stops turné i starten af 2015, startende på Train i Aarhus den 29. januar, og som slutter en måneds tid senere i Herning.

De eneste To optrådte i lørdags ved Kronprinseparrets prisuddeling i Musikken Hus i Ålborg, hvor du måske så dem på TV lørdag aften på DR1.

Støttekoncerten 17. januar bliver den første ”rigtige” koncert, som afholdes i forbindelse med at bandet afslutter forberedelserne til den forestående turné.

Hele indholdet af støttefesten er ikke fastlagt endeligt endnu, for når de grønne holder støttefest så plejer det at være en ualmindelig festlig aften. Støttefesten starter traditionelt med spisning og underholdning hele aftenen. Program og pris er først endeligt færdigt til annoncering om en måneds tid, men reserver allerede nu aftenen – og eventuelle pladser ved jch@skanderborg-haandbold.dk.

Er der virksomheder der vil benytte lejligheden til at afholde den sene/alternative julefrokost i forbindelse med dette støttearrangement, er dette naturligvis muligt.

Er der særlige ønsker i den retning – så kontakt til Jens Christensen på 4073 1655

Se stor-hittet “Sult” herunder – hvor Simon Kvamm har taget forskud på håndbold temaet – iført tidligere BSV træner Carsten Albrektsens briller:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Website Security Test