Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Grønt skadeshelvede

Webredaktør, udgivet d. 16. september, 2014

Skanderborg har oplevet et sandt skadeshelvede i starten af den nye sæson. Til søndagens kamp i Lemvig var hele 6 mand mere eller mindre ude, og situationen ærgrer cheftræner Nicolej Krickau meget.

Nicolej Krickau 060914-42Jeg har ikke lyst til at tude over skadede spiller, for det er jo samme vilkår for alle hold i ligaen. Men når det er sagt er jeg utrolig ærgerlig over at vi er så ekstremt hårdt ramt i denne periode. Når man står med et nyt hold der skal spilles sammen, så er det klart at det forsinker den proces vi skulle i gang med. Det kommer selvsagt til at tage længere tid at finde den rytme som vi mangler med de nye folk. Vi har fokus på de folk som er til rådighed, men det er klart at jeg gerne havde set vi havde haft nogle flere folk til rådighed. Det kommer selvsagt også til at påvirke de spillere der er tilbage, at de ikke får de pauser man normalt får, og det er vi meget opmærksomme på lige nu. Vi kan ikke gøre andet end at krydse fingre for at vores sundheds afdeling snart kan melde nogle flere folk klar, og at vi for alt i verden undgår flere skader lige nu.

Status på skadesfronten er følgende:

GipsRasmus Kaagaard og Jonas Langerhuus er begge ude på ubestemt tid, Kaagaard efter korsbåndsoperation i 2013, og Langerhuus under genoptræning af springerknæ.

Kasper Larsen er ude med forstrækning i baglår, men forventes at træne med igen i denne uge. Jeppe Krogh har fortsat problemer med sin hofte, og fik kun ganske få minutter på banen i Lemvig. Andreas Væver har haft ryg problemer de sidste 4 uger, men er i bedring. Tim Sørensen faldt uheldigt ned på sit ene knæ imod BSV, og måtte udgå i Lemvig. Tim er nu sendt til scanning for afdækning af omfanget af skaden.

Website Security Test