Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Reaktioner efter Odder kampen

Michael Bering Petersen, udgivet d. 20. september, 2014

Efter kampen fik jeg en god snak med vores anfører Morten Kirk Olesen.

Hvad siger du til indsatsen i dag?

morten kirk olesen TGMDet var en pinlig indsats som vi leverede, og den ære man har som et hold, var ikke til stede i denne kamp. Det kan ikke nytte, at vi kun er ni mand til træning i tirsdags, det kan Kolding, det kan vi ikke, og vi mangler tydeligt lidt succes til træning. Vi havde en god opstart til turneringen, og startede med en sejr ude over Midtjylland, men nu mangler vi lidt tro på egne evner, og vi falder sammen som hold, og det “HOLD” skal vi finde igen

 

Træner Nicolej Krickau

Vi er rigtig ramt for øjeblikket, vi mangler selvtillid, og vi skal arbejde hårdt med os selv. Vi skal have tålmodigheden tilbage på holdet, både på banen og udenfor.

Alle de løse bolde får Odder, og vi havde ikke heldet med os i denne kamp. Vi var lidt uheldige, da vi kom på 20-20, og før vi fik set os om, stod der 22-20, og Odder fik troen på at de kunne vinde de to point i anden halvleg

Aage Armann

 

Website Security Test