Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Søndag ridder vi mod West…..

Webredaktør, udgivet d. 13. september, 2014

The Green Gunmen rider søndag afsted i samlet flok.

aksel nørgaard TGMFort MB summer af travlhed og fokus mod fjerne horisonter. Kursen bliver sat mod Lemvigstone, hvor duellen foregår ”På Åben Gade” søndag eftermiddag i det ellers så fredelige og gudsforladte West-Jylland.

Saddeltaskerne er pakket og patronbælterne fyldt til bristepunktet med skarpladte patron, så den enkelte gunman, af egen viljestyrke, bliver optimalt indstillet på at være kampklar til det udfordrende opgør. Et opgør mod en modstander, som vi forventer vil tømme alle sine patronhylstre – med hver og en af os på sigtekornet !

Så der er ikke en eneste god grund til ikke at møde fuldstændig fokuseret op, og være knivskarp i selv den mindste detalje, i samtlige 60 minutter af dette meget udfordrende opgør.

Vores spil uden bold – dvs returfasen og det organiserede forsvar, både fysisk og ikke mindst taktisk, vil være vort våben til at drage sejrrigt mod øst, senere denne søndag eftermiddag.

Flere af vore skadede spillere fra de 3 første kampe rykker lykkeligvis tættere og tættere på ”kamp-rapporten”, så opvarmningen før kampen i morgen, vil give sheriff-kontoret det endelige beslutningsgrundlag for den rette startopstilling.

Der trækkes blankt med fingeren spændt på aftrækkeren – The Gunmen ridder ud !!!

 

Website Security Test