Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Referat damernes Pokalkamp

Webredaktør, udgivet d. 31. august, 2014

Referat 1. div. damer – Team Tvis Holstebro Liga, 10-28 (7-15)

Så startede sæsonen, og den blev lidt som forventet.

Tvis satte sig på kampen og kontrollerede fint tempoet, vi spillede en fin første halvleg, og gik til pause bagud 7-15, hvor vi selv følte, at vi skulle have scoret 2-3 mål mere.

I anden halvleg spillede vi for langsomt og for meget sidelæns, og så blev det for nemt for Tvis at stå stærkt i forsvaret. TTH glade for sejrenSå 3 mål efter pausen fra os var naturligvis for lidt, men respekt for Silje Solberg i Holstebromålet. Det norske landshold må da kunne bruge hende efterhånden…

En fin debutkamp af Monika Kongsgaard i målet, hvor hun i perioder tog flere oplagte scoringschancer fra frie Holstebrospillere, ligesom et fint indhop af Freja Bossen også var blandt de positive ting, som vi fik med fra kampen.

Vores superunge hold fik lærerige spilleminutter med sig fra MB-Hallen fredag aften. Nu venter første turneringskamp søndag i Rødovre, som uden at forklejne Rødovre, ikke byder på hverken samme boldtempo eller fysik, som Holstebro. Vi går all in for at hive to points med hjem fra det københavnske, vi vil på tavlen fra start.

Kim Lerche

 

Website Security Test