Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Pressemeddelelse

Webredaktør, udgivet d. 6. august, 2014

Pressemeddelelse fra Skanderborg Håndbold

Dagbladet BT bringer i dag en artikel, hvori der skrives at en række spillere fra Skanderborg Håndbold angiveligt skulle have tilbudt spillerne fra Sønderjyske penge, for at tabe den sidste kamp i grundspillet i sidste sæson.

Artiklen er baseret på anonyme kilder hos Sønderjyske, ligesom der heller ikke sættes navne på de Skanderborg-spillere, der skulle have forbrudt sig imod reglerne om matchfixing. Så man kan vel uden at fornærme nogen sige, at det er så som så med dokumentationen.

Skanderborg Håndbold tager skarp afstand fra matchfixing. Når det er sagt, så er vi mildest talt forundrede og vrede over, at BT går ud med en så udokumenteret historie. Rygtet om, at Skanderborg-spillere skulle have foretaget sig det påståede, har nemlig kørt siden juni. Og allerede dengang havde vi en alvorlig snak med spillertruppen, der var lige så forundret over rygterne som klubben. Så efter vores bedste overbevisning har BTs historie ikke nogen gang på jord. Af samme årsag imødeser vi med sindsro en evt. DIF-undersøgelse af sagen.

Vi vil opfordre BT til at dokumentere de meget alvorlige beskyldninger de retter imod vores spillertrup – og også til at få sat navn på de påstået involverede, så ikke hele truppen skal stå model til de ærekrænkende og injurierende beskyldninger der fremsættes.

Som klub kan vi ikke leve med, at vores spillertrup bliver mistænkeliggjort på den facon. Vi har derfor bedt vores advokat undersøge om der er basis for at køre en injuriesag mod dagbladet BT, ligesom vi også forbereder en klage til Pressenævnet.

Yderligere spørgsmål, kontakt:

Jens Christensen, fmd. for Skanderborg Håndbold på telefon 40 73 16 55

Website Security Test