Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Optakt Landspokalkamp TTH liga damer

Webredaktør, udgivet d. 27. august, 2014

1/8-finale i Landspokalturneringen fredag 29/8 kl. 19.30 i MB-hallen.

Skanderborg Håndbold 1. div. damer møder Team Tvis Holstebro, Liga damer

-Og vi kunne ikke have trukket værre modstander pt., da Tvis Holstebro ser ud til at give den fuld gas lige nu.

Det er velkendte navne, som besøger MB-Hallen denne aften: Lærke Møller, Kristina Kristiansen (Mulle), svenskerne Jamina Roberts og Nathalie Hagman. Daniella Dragojevic, Anne Sofie Hjort og ikke mindst Ann Grethe Nørgaard.

Der er ingen tvivl om, at vi skal have “løbeskoene på, Tvis løber på alt, og som man kan se på førnævnte spillere, så er det noget af et arsenal, som Tvis kan mønstre.Men naturligvis vil vi have fokus rettet på “Mulle” og AG, som jo er velkendte navne, men som også har scoret et hav af mål i Holstebros hidtidige træningskampe… Og så håber vi bare på, at Lærke Møller tager en afslapningsdag.

Vi kommer selv lige fra træningslejr i det sønderjyske, hvor vi fik arbejdet med forsvaret og aftalerne i angrebet. Det er klart, at disse aftaler skal holdes lidt mere end 100%, hvis vi ikke skal blæses ud af MB-Hallen.

Omvendt, så bliver det da en fed oplevelse, og holdet og undertegnede håber på lidt opbakning på lægterne.

God kamp til Tvis Holstebro, dommere og tilskuere.

Træner
Kim Lerche

Entre 40,- kr. for voksne over 18 år, børn gratis adgang. Kom i god tid.

Træner Kim Lerche og Bo Rudgaard

Træner Kim Lerche og Bo Rudgaard

 

Website Security Test