Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Optakt HCM – Skanderborg

Webredaktør, udgivet d. 29. august, 2014

Så går det løs!!

44 opstartsdage er forbi og vi går nu ind i et brag af en håndboldliga. Rigtig mange hold ser markant stærkere ud end i forrige sæson og igen i år kan ligaen præsentere nye kæmpe navne. Vildt fedt!

HCMImorgen står den så på HCM. Et oprykkerhold, MEN et oprykkerhold der ikke kommer til at spille om nedrykning. De har et ekstremt stærkt holdkort. Porup er blevet fremhævet som den største forstærkning og han er også en kapacitet, men vil dog alligevel sige at tilgangen af Tim Winkler er den største forstærkning til det hold de havde i forrige sæson 1. Div. Tim er hamrende solid og ekstremt stærk for kollektivet.

Når vi så kommer til os selv, så glæder vi os dog helt vildt til denne store udfordring. Som jeg har sagt før, så synes jeg, at vi på trods af udfordringer i opstarten står rigtig fint til Midtjylland. Deres absolut største kompetence er i deres 2. Fase og på hurtig midte. Kan vi styre det nogenlunde, så tror jeg at vi defensivt langt hen ad vejen kan hamle op med deres prominente holdkort.

But let’s Cut the talk and do the Walk.. Nu vil vi bare igang!

Vi håber at se en masse grønne i den runde hal i Herning

Nicolej Krickau

Se også optakt fra den afsluttende træning fredag her:

Website Security Test