Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Ny PM til Skanderborgs damer

Webredaktør, udgivet d. 19. august, 2014

Playmaker Josefine Gadgaard, tidligere Ringkøbing Håndbold har valgt at prøve talentet af i Skanderborg. Josefine udtaler: Jeg er 20 år, bor til dagligt i Århus, hvor jeg læser Samfundsfag på Århus Universitet. Jeg er vokset op i Ringkøbing, hvor jeg spillede mine ungdomsår i Rindum SU, indtil jeg rykkede til Tarm-Foersum GF.

Her spillede jeg mit første år som U16, hvor vi kvalificerede os til DM, og blev nummer 2. Herefter rykkede jeg tilbage til Ringkøbing Håndbold, hvor jeg som første års U18 blev tilbudt at spille forårssæsonen ud for 1. divisions dame senior, og indgik også i førsteholdstruppen i mit sidste ungdomsår.

Sidste år valgte jeg at flytte til Århus og begynde mit studie, og jeg spillede sidste sæson for Viby i 2. division. Jeg savnede at spille og træne håndbold på et højere niveau, og valgte derfor til denne sæson at kigge mig om efter andre udfordringer. Her faldt mine øjne på Skanderborg, som virker til at være en klub, hvor træningsmoralen vægtes højt. Derudover er det fedt, med en masse unge talentfulde spillere, der er engagerende i træningen og bare brænder for at spille håndbold.

Jeg glæder mig derfor til at tage den grønne trøje over hovedet, og tørne ud for Skanderborg i næste sæson.

Josefine Gadgaard

Josefine Gadgaard

Website Security Test