Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Ny aftale med Puma og Sport24

Webredaktør, udgivet d. 26. august, 2014

Skanderborg Håndbold, Puma og Sport24 har lavet en samarbejdsaftale, som gælder en længerevarende periode.

puma De sidste næsten 20 år har den springende Puma prydet brystet på alle Skanderborg Håndbold spillere, og dette samarbejde er nu forlænget, således Skanderborg Håndbold, Puma og nu Sport24 – som ny samarbejdspartner,  arbejder tæt sammen i fremtiden.

De 3 parter har netop underskrevet en forlængelse af den igangværende samarbejdsaftale, der sikrer Skanderborg Håndbold, Puma produkter for et større beløb end tidligere, og omvendt giver både Puma og Sport24 massiv profilering i klubben, samt giver begge parter yderligere mulighed for øget omsætning til både klubbens medlemmer og sponsorer.

Aftalen indebærer, at alle klubbens hold og SHEA spiller i Puma beklædning fra top til tå købt via Sport24, de kommende 3 sæsoner.

Den nye aftale er udtryk for, at alle parter ser endnu større potentiale i samarbejdet – både sportsligt og markedsføringsmæssigt – og gerne vil fortsætte den positive udvikling til gavn for alle.

 

Søren Olsen fra Puma:

Puma lægger stor vægt på, den meget positive udvikling Skanderborg Håndbold er inde i disse år, hvor klubben har oplevet stor sportslig succes på både ungdoms- og seniorniveau.

Vi er meget glade for den lokale forankring, vi har i Skanderborg omkring klubben og alle dens medlemmer – samtidigt med at klubben har udviklet sig til et fyrtårn i dansk håndbold med et top10 hold i herreligaen, et 1. divisions hold på kvindesiden, og Danmarks bedste ungdomsafdeling.

Dette gør, at Puma ser meget lyst på fremtiden som samarbejdspartner med Skanderborg Håndbold og Puma glæder sig til at se klubben manifestere sig yderligere i toppen af dansk håndbold.

sport24Ydermere prøver Skanderborg Håndbold at samle hele kommunen omkring videreudviklingen af klubben. Dette betyder naturligvis også, at både Puma og Sport24 kan komme ud til rigtigt mange håndboldspillere og sponsorer i Skanderborg Kommune med gode tilbud på håndboldrelaterede produkter.

Puma er glade for at byde Sport24 velkommen i det fortsatte samarbejde med Skanderborg Håndbold, og ser frem videreudvikle vores, i forvejen, gode samarbejde.

Puma vil fokusere voldsomt – både nationalt og internationalt – på teamsport i de kommende år, og det er derfor meget naturligt at Puma forlænger samarbejdsaftalen med Skanderborg Håndbold sammen med Sport24.

Alle ansatte i Sport24 butikken i Bloms Butikker glæder sig til fremover at servicere alle medlemmer af Skanderborg Håndbold fra butikken, og der er masser af medlemstilbud på vej i de kommende måneder.

Website Security Test