Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Nordsjælland pokalkamp onsdag

Webredaktør, udgivet d. 26. august, 2014

Der er 16 hold tilbage i pokalturneringen, og onsdag aften skal dette antal reduceres til kun 8. Skal der stå Skanderborg på et af lodderne i hatten til kvartfinalelodtrækningen, kræver det en sejr i morgendagens udekamp mod liga-nedrykkerne fra Nordsjælland.

Cheftræner Nicolej Krickau står for første gang i spidsen for vort ligahold i en betydende kamp, og han erkender at det er småt med viden om Nordsjælland.

Nicolej Krickau 160414-02Vi har ikke kunnet få noget brugbart materiale fra nogle af deres testkampe så vi ved ikke meget om vores modstander i morgen. Vi kender selvfølgeligt deres spillere fra sidste sæson, men hvordan deres nye spillere falder ind bliver et åbent spørgsmål som vi må tackle i løbet af kampen.

Omvendt ved vi heller ikke helt hvor langt vi selv er kommet i løbet af opstarten, så på den front er det spændende at komme rigtigt i gang.

Vi er godt forberedt på deres profiler fra sidste sæson, primært Angu og Jonas Løkken, og så er jeg spændt på at se hvad Morten Thrane kan byde ind med i Nordsjælland trøjen.

Vi glæder os rigtigt meget til at komme i gang med nogle kampe med noget på spil, efter en lang og hård opstart med mange nye spillere. Vi har 2 formål med kampen i Helsinge i morgen. Dels vil vi selvfølgeligt gerne videre i pokalen, men det skal også give os et billede af hvor vi står inden vi møder HCM på lørdag i ligaens første runde.

 

Website Security Test