Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Nederlag til TTH i givtig test

Webredaktør, udgivet d. 17. august, 2014

Skanderborg Håndbold – Team Tvis Holstebro 24-29 (10-14)

Sidste kamp i Skjern Bank Cup 2014 stod mod sidste sæsons bronzevindere fra Holstebro. Vestjyderne har handlet stort ind før denne sæson med blandt andet Jonas Larholm, Anders Oeschler og vores egen topscorer Peter Balling.

Vestjyderne stillede op i noget nær stærkeste opstilling og kom fra start som lyn og torden. 0-5 stod der på tavlen før Jeppe Krogh fik scoret det første grønne mål efter hele 9 minutter. TTH havde tydeligvis fået læst og påskrevet at de skulle flytte benene hjem i forsvaret efter deres afslutninger, noget de havde endog meget svært ved at spille imod i sidste sæson. Skanderborg havde meget svært ved at tilspille sig chancer i starten af kampen og ved stillingen 2-7 efter 11 minutter tog Nicolej Krickau sin første timeout. Det gav 3 mål i træk og så var det Klaus Bruun Jørgensens tur til at holde enetale i 60 sekunder. Resten af halvlegen var det Skanderborg der var bedst og var det ikke for 5 stolpeskud og flere flotte redninger af Rasmus Lind i Holstebro målet, havde vi kunne gå til pausen med en føring. TTH sluttede godt af de sidste minutter af halvlegen og kunne gå til pause foran 14-10.

Efter pausen kom Skanderborg igen godt i gang og reducerede til 13-14, men tættere på kom vi aldrig. TTH holdt sig foran med et par mål resten af kampen og i slutminutterne satsede Skanderborg hele dynen, hvilket ikke lykkedes og Holstebro kunne slå sejren fast med et par nemme mål til 29-24.

Lars Mousing var blevet syg og var ikke med i Skjern i dag, mens Kasper Larsen stadig er ukampdygtig efter sin lyskenskade. Christian Albertsen og Andreas Væver var med, men måtte kun spille i begrænset omfang.

Der var gensyn med de tidligere grønne Peter Balling og Jonas Hansen, hvor førstnævnte lavede et enkelt mål mens Jonas Hansen ikke var på banen.

Det var den sidste testkamp på hjemlig grund inden det bliver alvor i pokalturneringen mod Nordsjælland næste onsdag. Holdet drager til Malta mandag eftermiddag, hvor en 5 dages træningslejr foregår. Her skal de sidste detaljer på plads inden det går løs for alvor.

Målscorer Skanderborg Håndbold:

Kasper Foder Nielsen 6, Martin Risom 4, Jeppe Krogh 3, Mikkel Kaagaard 3, Andreas Væver 3, Tim Sørensen 2, Johan Hansen 1, Michael Pedersen 1, Morten Kirk Olesen 1.

Målscorer Team Tvis Holstebro:

Patrick Wiesmarch 8, Magnus Bramming 6, Michael Damgaard 4, Søren Tau 3, Frederik ? 2, Simon Birkefeldt 2, Jonas Larholm 2, Peter Balling 1, Jacob Green 1.

Website Security Test