Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Langerhuus ude

Webredaktør, udgivet d. 10. august, 2014

Vores hjemvendte søn Jonas Langerhuus er blvet scannet og er så alvorligt skadet at han er ude på ubestemt tid.

Cheftræner Nicolej Krickau er ærgerlig over at en så vigtig brik er væk fra holdkortet, men fokus er nu rettet på at Jonas overhovedet kommer tilbage på håndboldbanen.

“Han var ude næsten hele sidste sæson i Ribe-Esbjerg, men kom desværre tilbage i oprykningsspillet, og det har sat Jonas alvorligt tilbage. Det er et såkaldt springerknæ og når det bliver så alvorligt som det nu er blevet, kan det i yderste konsekvens betyde et karrierestop. Det ville næsten ikke være til at bære med en så ung og talentfuld spiller som Jonas Langerhuus, og vi vil gøre alt hvad vi kan for at få Jonas tilbage på håndboldbanen.

Vi skal ikke forvente at se Jonas på banen før tidligst efter VM pausen i januar måned og det handler nu udelukkende om at redde en ung håndboldsspillers karriere.

Det er selvfølgeligt et kæmpe tab for vores trup, men det er der ikke noget at gøre ved. Der bliver selvfølgeligt lagt en masse på skuldrene af unge Martin Risom når han nu står som eneste højre back, men han er også klar til at tage mere ansvar i denne sæson. Derudover må vi så supplere med højrehåndede spillere på den plads.”

Website Security Test