Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Jesper Fredin ny 2. div træner

Webredaktør, udgivet d. 18. august, 2014

2. divisions herreholdet i Skanderborg skal i denne sæson trænes af den tidligere ligaspiller Jesper Fredin. Den finurlige fløjspiller har de seneste sæsoner fungeret som spillende træner i 1. divisionsklubben HØJ, men rykker nu teltpælene op på Sjælland og melder sig under de grønne faner.

Skanderborg Håndbold er en klub jeg gennem de sidste mange sæsoner har fulgt på tætteste hold, og en klub jeg har den største respekt for. Derfor er jeg naturligvis meget tilfreds med, at blive en del af dette set-up den kommende sæson. Jeg har en rigtig god fornemmelse af hvad jeg går ind til, og jeg glæder mig meget til at komme i gang.

I min tid i Ajax København og TMS Ringsted, har jeg har haft “fornøjelsen” af at spille mange gode kampe mod Skanderborg håndbold. Hver gang har Skanderborg spillet noget hurtigt, spændende og seværdigt håndbold. Det er en spillestil som tiltaler mig særdeles meget, og jeg ser frem til at blive en del af det koncept.

Efter jeg for halvanden sæson siden, påbegyndte trænergerningen, som spillende træner i HØJ Håndbold, har dette fanget min store interesse.

I Skanderborg har man ry for ikke blot at udvikle unge spillere, men også trænere. Her bliver jeg en del af en meget spændende trænerstab hvor jeg er sikker på at jeg kan udvikle mig maksimalt. Med hovedansvaret for et spændende 2. divisions hold og muligheden for at snuse til ligatrænergerningen, er det de perfekte rammer for mig.

Jesper Fredin er 28 år gammel og har tidligere repræsenteret Brabrand, Ajax,  TMS Ringsted og senest HØJ. Det blev også til U-landskampe som ungdomsspiller.

Også på de ældste drenge årgange er trænerkabalen gået op.

Rasmus RiisvigU18 holdet skal trænes af Rasmus Risvig (billedet), assisteret af Rasmus Hauge. Rasmus Risvig kommer fra AGF-Viby, og har tidligere trænet i Brabrand og Randers.

U16 drenge skal trænes af en gammel kending i klubben, nemlig Michael Krickau der vender tilbage til trænergerningen efter et par års pause. På U16 er der også et spændende goddag til tyske Jan-Lucas Hilgers, der kommer til Skanderborg Håndbold fra Neusser HV i Tyskland.

Website Security Test