Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Herrene er videre i pokalen

Webredaktør, udgivet d. 27. august, 2014

Nordsjælland Håndbold – Skanderborg Håndbold 24-26 (10-7)

6 mand fik debut i sæsonens første kamp i pokalturneringen på udebane i Helsinge Hallen. Det blev spillemæssigt ikke nogen stor oplevelse men resultatet og den videre adgang blandt de 8 sidste hold i pokalen kan ingen tage fra os.

Nordsjælland bilSkanderborg scorede kampens første mål men herefter gik vi angrebsmæssigt helt i stå. Spillet var alt for forudsigeligt og Nordsjælland havde for nemt ved at dække op for vores stationære angrebsspil. Hjemmeholdet bragte sig foran 5-2 efter godt 10 minutter og her måtte Andreas Væver udgå med rygproblemer. Han kom ikke ind mere i kampen og det betød at vi slet ikke kom på tavlen fra venstre fløj. Mod slutningen af halvlegen begyndte vi at få bedre fat i defensiven, men begge hold begik et hav af tekniske fejl angrebsmæssigt, der betød den lave score 10-7 til hjemmeholdet ved pausen.

De 2 debuterende trænere Nicolej Krickau og Rasmus Hauge, havde helt sikkert fundet noget rigtigt i pausesnakken, for det blev væsentligt bedre efter sidebyttet. Der blev hurtigt udlignet til 10-10 og første føring kom ved 13-14 efter 41 minutter. Siden kom vi ikke bagud og der blev skabt et lille hul på 2-3 mål i slutningen af kampen. Hjemmeholdet kæmpede heroisk for at komme tilbage, men kræfterne var ved at slippe op og det betød at der indsneg sig nogle dyre tekniske fejl i slutningen.

Tim Sørensen 2014Resultatet er naturligvis godkendt i en vind eller forsvind kamp, men spillet var bestemt ikke noget at prale af, og heller ikke godkendt. Det skal være væsentligt bedre på lørdag i Herning hvis der skal point på kontoen i årets første ligakamp.

Nordsjælland var en positiv oplevelse idag, og ligner et hold der skal spille med om den direkte oprykning til ligaen, set ud fra dagens kamp.

Målscorer Skanderborg Håndbold:

Tim Sørensen 7, Lars Mousing 4, Michael Pedersen 4, Martin Risom 3, Christian Albertsen 3, Morten Kirk Olesen 2, Kasper Foder Nielsen 2, Jeppe Krogh 1.

Målscorer Nordsjælland Håndbold:

Cornelius Kragh 6, Dan Beck Hansen 5, Lasse Uth 4, Nichlas Poulsen 2, Morten Thrane 2, Oliver Roepstorff 2, Henrik Overby 1, Mikkel Juul 1, Angutimmarik Kreutzmann 1.

Website Security Test