Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Givtig testkamp mod BSV

Webredaktør, udgivet d. 5. august, 2014

BSV – Skanderborg Håndbold 31-25 (14-13)

Tirsdag eftermiddag stod den på nok en testkamp, og denne gang mod BSV i Voel Hallen. En spændende udfordring mod et hold der har skiftet massivt ud i sommerpausen, og der var da også kun en enkelt BSV spiller tilbage i startopstillingen, der også bar BSV trøjen i sidste sæson.

Johan Hansen Tim Sørensen 2013 11Vores tidligere målmand Linus Persson startede i hjemmeholdets mål og stod rigtigt flot i starten af kampen. Starten var meget lige og begge hold viste udmærkede momenter. Efter 20 minutter kom et mindre grønt black out da hjemmeholdet scorede 4 mål i træk og vendte 8-10 til 12-10, hvilket lokkede timeout kortet op af Nicolej Krickaus lomme. Det satte proppen i hullet og pausestillingen endte på 14-13 til hjemmeholdet. Karsten Nielsen stod igen en god kamp i målet, og Bertram Obling kom efter 20 minutter ind og startede hans optræden med at redde et straffekast og stod efterfølgende også stærkt.

2. halvleg startede igen i et højt tempo og efter 38 minutter kom igen en dårlig periode for Skanderborg, der betød 5 BSV scoringer i træk fra 18-17 til 23-17. Resten af kampen blev herfra en omgang bytten mål, men cheftræner Nicolej var alligevel meget tilfreds med kampen.

Denne kamp fik vist mig mange ting som vi skal arbejde videre med i den kommende periode. Vi spiller jo fint i lange perioder selvom vi mangler en del spillere, men vi har nogle korte perioder hvor vi alt for naive, som vi taber stort. Disse ting kan vi bruge til rigtigt meget lige nu.

Målscorer Skanderborg Håndbold:

Andreas Væver 8, Tim Sørensen 6, Morten Kirk Olesen 3, Johan Hansen 3, Mathias Smed 1, Lars Mousing 1, Jeppe Krogh 1, Mads Thomsen 1, Martin Risom 1.

Målscorer BSV:

Casper Mortensen 8, Michael Knudsen 6, Anders Hallberg 5, Sebastian Skube 4, Mads Christiansen 3, Stefan Hundstrup 2, Nicolaj Øris 1.

Skanderborg stille op uden Kasper Larsen, Michae Pedersen, Christian Albertsen, Kasper Foder Nielsen, Jonas Langerhuus og Rasmus Kaagard. Ud over 18 mands liga truppen deltog også Jacob Aaquist og Jesper Fredin.

Website Security Test