Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Giv en hånd på Smukfest

Webredaktør, udgivet d. 2. august, 2014

Festival 2013Smukfest 2014 betyder traditionen tro voldsom aktivitet i Skanderborg Håndbold. Veteranerne styrer Klubhuset på Vrold Tværvej mens ungdomsafdelingen har 2 store boder på Kærligheden og på Sølunds indgangen i skoven.

Vores kæmpe arbejde med talentudvilking i ungdomsafdelingen er dybt afhængig af den enorme indsats der ydes under Smukfest, og der er knoklet den sidste måned med at klargøre boderne.

Cafe Fritten på Kærligheden er den første bod der åbner, og det sker søndag middag når der åbnes op på det store campingområde. Der er 30-40 mand på vagt nærmest døgnet rundt i de 2 ungdomsboder, så det er utroligt mange frivillige timer der ydes hele ugen.

Smukfest er en en livsvigtig aktivitet for vores store ungdomsafdeling og de senere år er langt hovedparten af ungdoms indtægtsgivende aktiviteter koncentreret i denne periode. Uden dette arbejde kunne vi ganske enkelt ikke opretholde det fantastisk flotte arbejde der laves med at udvikle morgendagens stjerner.

Festival 2013 CDe 2 ungdomsboder har over 90% af vagterne besat til den kommende uges arbejde, men der er stadig nogle huller der skal fyldes ud.

DU kan være med til at give en hånd til ungdomsafdelingen og understøtte et af Danmarks bedste talentmiljøer. Giv en hånd med på en eller flere vagter, og vær med til at sikre talentarbejdet i Skanderborg.

Der er specielt 4 vagter hvor der mangler nogle friske hjælpere.

Torsdag 24.00 – 04.00 i Skoven

Lørdag 24.00 – 04.00 i Skoven

Søndag 07.00 – 12.00 på Kærligheden, Morgenvagt

Søndag 18.00 – 23.00 i Skoven

Der mangler også få hjælpere på andre tidspunkter, men de 4 nævnte vagter er de mest kritiske, der mangler mellem 5 og 8 personer på disse.

Kontakt Tom Kristensen på mobil 4040-8997 eller mail SHFESTIVAL2014@GMAIL.COM – og du vil møde en meget glad bemandingschef i den anden ende.

Du behøver ikke være medlem af klubben eller have anden tilknytning end blot have lyst til at give en frivillig hånd til dansk håndbolds talentudvikling.

Alle hjælpere får udleveret et arbejdsarmbånd, der samtidigt giver adgang til Sherwood/Sølundsområdet under HELE festivalen.

IMG_2416

Website Security Test