Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

2 Top Sponsorer forlænger

Webredaktør, udgivet d. 20. august, 2014

2 Top Sponsorer forlænger

Det er med stor glæde vi kan fortælle at 2 af klubbens sponsorer i TOP Sponsor kategorien har forlænget aftalerne med Skanderborg Håndbold.

AVK 1AVK i Galten og Skanderborg Data har begge forlænget aftalerne med yderligere et år, og vil dermed fortsat støtte op om elitehåndbold i Skanderborg Kommune i denne sæson.

AVK indgik i 2011 en 3 årig aftale som nu er forlænget yderligere, mens Skanderborg Data har været med blandt klubbens sponsorer igennem mere end 10 år.

Formand Jens Christensen:

Det er et dejligt skulderklap at både AVK og Skanderborg Data har valgt fortsat at understøtte elitesporten i Skanderborg Kommune. AVK er beliggende i Galten og vi er meget glade for at vi fortsat har samarbejdspartnere fra den del af kommunen. Det er en af vore store opgaver at få samlet hele kommunens erhvervsliv i opbakningen til elitehåndbold i kommunen, og her er AVK en meget vigtig partner for os. AVK er blevet navnesponsor for den nye hal i Klank i Galten, og derfor har vi i denne sæson valgt at spille vores hjemmekamp mod Lemvig den 17. december i netop den hal.

Skanderborg Data 1234 Skanderborg Data er en af vore mest trofaste partnere i Skanderborg Håndbold. Ud over at være top-sponsor er direktør Preben Skovsgaard også blevet medlem af bestyrelsen og yder et stort arbejde i bestræbelserne på at sikre elitehåndbolden i Skanderborg kommune, frem mod den nye hal står klar på fælleden ultimo 2016.

Til gengæld må vi desværre vinke farvel til en af de mest trofaste sponsorer i den kommende sæson. SAMBA har været fast bestanddel af Skanderborg Håndbold i næsten 20 år, men Skanderborg virksomheden har desværre ikke ønsket at forlænge samarbejdet.

Vi siger tak for rigtigt mange års godt samarbejde, og mange sjove events med SAMBA.

Website Security Test