Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

U16 Piger vandt sølv ved Partille Cup

Martin Hallberg, udgivet d. 8. juli, 2014

U16 pigerne fra Skanderborg Håndbold spillede sig i sidste uge helt frem til finalen ved verdens største håndboldturnering, Partille Cup i Gøteborg. Her blev det desværre til nederlag til de forsvarende mestre fra HIK. Finalen blev afgjort på et fantastisk 3-3 forsvar fra HIK – et forsvar de grønne aldrig fik løst, og derfor måtte sande, at de måtte nøjes med sølv efter et nederlag på 12-19.

Hele 88 hold deltog i G16, så skuffelsen over nederlaget blev heldigvis hurtigt vendt til glæden over sølvet. Vejen til finalen blev sikret via 10 flotte sejre, inden de måtte overgive sig til HIK.

Holdet deltog i Sverige sammen med 5 andre hold fra klubben. 5 af de 6 hold kvalificerede sig til A-spillet. Kun U16 pigerne formåede dog at kvalificere sig til de afgørende kampe. En fantastisk klubtur for alle de deltagende.

Partille U16P

 

Bagerst fra venstre: Mikkel Voigt, Natascha Kejser, Stine Kristensen, Sarah Stougaard, Christina Fuhlendorff, Rebekka Jørgensen, Annika Enevoldsen, Louise Herskind, Josefine Svare, Peter Fynsk. Forrest fra venstre: Caroline Svarre, Nicoline Olsen, Kristina Jørgensen, Michelle Sally.

 

Website Security Test