Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Krickau roser træningstilstanden

Webredaktør, udgivet d. 22. juli, 2014

Efter 3,5 uges velfortjent sommerferie blev der i onsdags taget hul på sæson 14-15 og opstarten har været en succes ifølge den nye cheftræner Nicolej Krickau.

Nicolej KrickauSpillerne er mødt rigtig godt tilbage og har leveret gode indsatser i både tests og i de fysiske opstartsaktiviteter. De har været gennem både lidt klassiske fysiske pas, men også lidt alternativ træning som træning i varmt vands bassin, spinning og svømmekonkurrencer i Århus bugten. Alt sammen er de gået til med god indstilling. Igår mandag startede vi så haltræningen, og også her leverede drengene en god indsats, så alt i alt er vi meget positive.

Alle nye spillere på nær Christian Albertsen er startet op i onsdags.

Christian Albertsen er med U20 landsholdet til EM i Østrig. Han er på vej tilbage efter sin skulderoperation og vi håber selvfølgeligt der bliver passet godt på ham i alpelandet. Det bliver jo begrænset hvor meget Christian når at komme med i træningen inden sæsonstart, og det er selvfølgeligt lidt ærgeligt set i lyset af det er en ny spiller der skal ind i alle aftaler på et nyt hold, men til gengæld opnår han forhåbentligt noget værdifuld erfaring til slutrunden. Jonas Langerhuus er stadig ikke klar til at træne med endnu. Han blev desværre sat tilbage i hans skadesforløb da han deltog i oprykningsspillet i slutningen af sidste sæson, og det er endnu uvist hvornår han er klar igen. Vi bliver nød til nu at sikre at hans knæskade ikke bliver kronisk, for det har det været tæt på. Også Kasper Larsen har været ukampdygtig siden opstarten, men det skulle ikke tage så lang tid inden han er på træningsbanen. 

Vores helt store udfordring i den kommende måned er at få styr på konceptet, men i det rigtige tempo, så den relativt smalle trup, vores skader taget i betragtning, ikke bliver yderligere belastet. Det er heldigvis nemmere, når spillerne er mødt ind i god form, og det må jeg rose dem for.

 

Website Security Test