Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Kasper Nielsen til Skanderborg

Webredaktør, udgivet d. 3. juli, 2014

Sidste brik på plads i Skanderborg

Skanderborg Håndbold har skrevet kontrakt med den tidligere Ribe-Esbjerg spiller Kasper ”Foder” Nielsen for den kommende sæson.

Kasper Foder Nielsen 3Sportschef Jesper Koch:

Jeg er rigtig glad for at det nu er lykkedes at få en aftale i stand med Kasper Nielsen, og det betyder samtidigt at vores trup nu er komplet for den kommende sæson. Vi har jo sagt farvel til vores forsvars general Kasper Povlsgaard efter sidste sæson, og det giver os noget mere sikkerhed i forhold til næste sæson at vi har fået en stregspiller mere ind i truppen, der samtidigt har nogle defensive kvaliteter. Her passer Kasper Nielsen godt ind i det koncept som Nicolej Krickau gerne vil praktisere. Vi føler at Kasper er et rigtigt godt supplement til Lars Mousing og Jeppe Krogh, og jeg er rigtigt godt tilfreds med at vi kunne få enderne til at nå hinanden.

Træner Nicolej Krickau glæder sig også over tilgangen.

Kasper er en god fyr som vil passe godt ind i vores trup på alle områder. Både på det spillemæssige og sociale område er det en spiller som jeg er sikker på kommer til at give os en ekstra dimension. Kasper har trænet med i Skanderborg op til ferien, og han er klar igen efter den håndskade der holdt ham ude i store dele af sidste sæson. Han er en kompromisløs spiller som arbejder stenhårdt på banen, og den kommende periode handler det om at vi får bragt ham i en ordentlig fysisk forfatning efter sin lange skadespause.

Facts:

Kasper ”Foder” Nielsen, Årgang 1989, 25 År.

Spillede ungdomshåndbold i Viborg HK. Skiftede som 1. års senior til Ikast. Derefter en enkelt sæson i Vejle i 1. division og herefter 3 sæsoner i Ribe-Esbjerg HH.

Bosiddende i Århus og arbejder som konsulent ved DLG.    

Har fået øgenavnet ”Foder” pga han arbejder som konsulent indenfor foderprodukter til landbruget.

Website Security Test