Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Højdepunkter – BSV i Cigaren

Webredaktør, udgivet d. 19. juli, 2014

Sæsonen 2013/2014 bød på imponerende hele 5 sejre på hjemmebane mod de 8 hold der endte i slutspillet. Vi har tidligere vist højdepunkter fra sejrene over de senere danske mestre fra KIF Kolding København og kampen mod bronze vinderne fra Team Tvis Holstebro.

Men vi har gemt det bedste til sidst. Scenariet var sat 26. februar 2014 – næstsidste spillerunde. Vi var stadig inde i kampen om en slutspilsplads – men skulle vinde med minimum 6 mål i Cigaren over BSV for at holde liv i drømmen indtil sidste spillerunde.

Et krav på 6 målssejr over ligaens næststørste lønbudget burde vel nærmest være utopi, men de grønne knægte var ikke skræmte. Vi burde ret beset have vundet den omvendte kamp i Silkeborg i 1. runde, og de grønne var ikke skræmte.

Se her hvordan det gik – og genoplev årets vildeste stemning i cigaræsken – der i disse dage er ved at få nyt regntæt låg på, og se hvorfor BSV spillerne endte med en skrabet bødekassefest.

God fornøjelse

 

Website Security Test