Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Foder: En traditionsklub

Webredaktør, udgivet d. 5. juli, 2014

Kasper ”Foder” Nielsen er ny mand i den grønne trøje i den kommende sæson, og bliver dermed den 3. spiller der skifter fra Ribe-Esbjerg til Skanderborg.

Efter 3 sæsoner i REHH kunne vi ikke opnå enighed om at fortsætte samarbejdet fremadrettet, så jeg har været på udkig efter et nyt sted at fortsætte karrieren efter denne sæson. Skanderborg har hele tiden været et ønske scenarie for mig, og jeg er rigtig glad for at vi kunne blive enige, selvom det blev lidt i sidste øjeblik. Skanderborg har for mig altid stået som en klub med et godt miljø og stolte traditioner for talentudvikling og er en rigtig traditionsklub der har været med i top 25 i rigtig mange år.

Jeg har trænet med i Skanderborg i den seneste periode, og det virker som et dejligt sted at være. Der er en god stemning i hele klubben og jeg er blevet meget begejstret over at opleve træningsmiljøet i klubben. Det er unge spillere der vil fremad og der bliver arbejdet utroligt seriøst med tingene.

Selvom jeg kun er 25 år så bliver jeg en af de ældste spillere i truppen, og jeg glæder mig meget til at prøve at arbejde under Nicolej Krickau som træner. Det er et spændende og meget anderledes træner setup end det jeg kommer fra og jeg håber at det kan medvirke til at jeg kan udvikle mig yderligere i Skanderborg.

Jeg blev ramt af en rigtig træls håndskade i sidste sæson, som kostede mig det meste af sæsonen. Jeg nåede først tilbage i oprykningsspillet, så jeg er rigtig meget håndboldsulten nu og ser frem til at skulle arbejde hårdt på at komme i samme form som de øvrige i truppen hen over sommeren.

Jeg glæder mig rigtigt meget til at Cigaræsken nu bliver min hjemmebane. Det er jo en legendarisk hal som ikke er sjov at komme til som udehold, så det er jeg rigtig glad for at jeg slipper for i den kommende sæson.

 

Website Security Test