Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Festival forberedelser igang

Webredaktør, udgivet d. 15. juli, 2014

Det er ved at være festival tid igen og som de fleste ved, betyder det masser af aktivitet i Skanderborg Håndbold.

Festival 2014 1Veteranerne har som altid camping i Klubhuset på Vrold Tværvej og ungdomsafdelingen står for 2 boder, på Kærligheden og på Sølundsindgangen.

Planlægningsarbejdet har været igang meget længe og i denne uge er arbejdet med at bygge boderne startet. Kranbilerne  gik mandag igang med at krane containere ind på restaurant MÅLTID på Sølundsindgangen og idag fortsætter de tunge løft på Kærligheden.

Indtægterne fra det store festival arbejde er en af hovedårsagerne til at vi kan holde det høje aktivitetsniveau i ungdomsafdelingen, så alle sejl sættes til i den første uge af August for hele klubben.

Når det store arbejde med opsætning og klargøring af områderne er færdigt, skal der besættes tusindvis af vagter. Cafe Fritten på Kærligheden åbner allerede søndag den 3. august mens MÅLTID på Sølundsindgangen åbner tirsdag 5. august.

Festival 2013Har du lyst til at give ungdomsafdelingen en hjælpende hånd på festivalen, er alle meget velkomne. Især til de sjove og meget travle nattevagter torsdag, fredag og lørdag mangler vi stadig en del hælpere. Så har du mulighed for at hjælpe os på disse tider, eller på andre tider i ugen vil det være en kæmpe hjælp.Du behøver ikke være medlem af klubben, så hvis du har lyst til at give en frivillig hjælpende hånd til dansk talentudvikling så gør følgende.

Send en mail til shfestival2014@gmail.com eller en sms til Henrik Lyngby på 4214 0205 eller Tom Kristensen på 4040 8997. Vi glæder os til at se dig til en forrygende festival.

Alle er velkommen.

Festival 2013

Website Security Test