Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

U18P Liga har storsejr med i bagagen til DM

Martin Hallberg, udgivet d. 6. maj, 2014

U18 Piger Liga

Skanderborg Håndbold – Randers HK 27-18 (13-9)

Med sejren på ni mål over Randers lørdag eftermiddag i Morten Børup Hallen er U18-ligapigerne fra Skanderborg godt fyldt med selvtillid til Danmarksmesterskabet i Gudme i den kommende weekend.

Pigerne skulle dog bruge godt et kvarters tid på at få omstillet sig til den mere offensive forsvarsformation, hvor nogle også dækkede op på andre positioner end vanligt.

“Randers var godt skydende, så derfor valgte vi det forsvar, så vi kunne få gang i kontraerne og få løbet med dem,” sagde træner Bo Rudgaard.

Randers kom foran 5-8 – men efter 19 minutter stod der 8-8. Resten af kampen øgede Skanderborg blot føringen.

“Vi fik fordelt ressourcerne godt, og U16-spiller Sofia Deen, som var med for første gang, gjorde det rigtig godt, gled fint ind i spillet og scorede nogle flotte mål,” roste Bo Rudgaard, der var glad for den store sejr over Randers, som Skanderborgpigerne har kæmpet en del med de seneste to år.

“Vi har spillet en flot turnering med 17 point efter 10 kampe, hvor vi kun har smidt tre point på Sofia Deenudebane, hvilket også ville have været underligt andet i en meget jævnbyrdig række,” tilføjede han.

De fire hold, der dyster ved DM, er FCM, HIK, BK Ydun og Skanderborg.

Det er tredje gang, at dette Skanderborghold kvalificerer sig til DM – og både som U14 og som U16 blev det til guldmedaljer. 

Målscorere for Skanderborg:

Nicoline Berthelsen 6, Suzanne Bækhøj 4, Emma Apel 4, Sofia Deen 4, Thea Riis 3, Laura Damgaard 2, Marie Aamand Sørensen 2, Alberte Thorsted 1, Sofie Amalie Skovsager 1.

 

Website Security Test