Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Ny målvogter til 1 div. Damer

Kirsten B Madsen, udgivet d. 20. maj, 2014

 

Pressemeddelelse fra Skanderborg håndbold

Med stor tilfredshed kan vi nu i Skanderborg Håndbold offentliggøre et målvogterskifte, som er en blåstempling af det projekt, som man i Skanderborg er i gang med på både herre- og damesiden, hvor talentudvikling på ungdomssiden skal følges hånd i hånd med en seniorkarriere på højt niveau.

Monika Kongsgaard er ny målvogter på 1.divisionsholdet til den kommende sæson 2014/1015.

1 div damerMonika har de sidste tre sæsoner stået for Silkeborg Voel i ligaen og 1.division, og var i den forgangne sæson med til at spille Voel i ligaen igen. Tidligere har Monika stået på ligaholdet i Tvis Holstebro og vundet u18-DM med samme klub. Med sin store erfaring, på trods af sin unge alder (årg. 88), vil Monika kunne forstærke træningsmiljøet og være en kulturbærer fremadrettet.

Træner Kim Lerche

Website Security Test