Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Ny målmand på plads

Webredaktør, udgivet d. 1. maj, 2014

Det bliver 24 årige Karsten Nielsen fra Randers HH der skal lukke hullet efter Christian Trans, der i sidste uge valgte at fortsætte karrieren i 1. divisionsklubben TM Tønder.

Karsten Nielsen har de sidste 2 sæsoner vogtet målet i 1. division. I denne sæson for Randers HH og sæsonen før i HRH 74, Roslev.

Cheftræner Nicolej Krickau:

– Jeg er rigtig godt tilfreds med at vi er kommet til enighed med Karsten Nielsen for de kommende 2 år. Jeg har fulgt med i Karstens udvikling de sidste par sæsoner i 1. division, og det er en rigtig spændende målmandstype med en rigtig god størrelse. Karsten brænder for at prøve sig selv af på højeste niveau og jeg syntes det ligner en spændende opgave at få prøvet hans talent af i ligaen.

Vi har nu et yderst talentfuldt trekløver på plads på målmandsposten, men også et meget ungt målmandsteam. Kasper Larsen er årgang 89, Karsten Nielsen årgang 90, mens Bertram Obling kun er årgang 95 og nyoprykket seniorspiller i næste sæson.

Målmandsposten er en yderst vital post på liganiveau, men hvad vi ikke har i rutine på denne plads, har vi til gengæld i rigelige mængder af talent og vilje.

Karsten Nielsen stammer oprindeligt fra Holstebro, hvor han spillede ungdomshåndbold og er bosiddende i Århus. Han er i gang med ingeniør studiet på første år og privat er han kæreste med landsholdsspiller Louise Burgaard fra Viborg HK.

Website Security Test