Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Nørgaard: “The Green Gunmen”

Webredaktør, udgivet d. 7. maj, 2014

Træner Aksel Nørgaard kigger frem mod den kommende sæson.

The Green Gunmen 1 mbTruppen er tæt på at være på plads og kigger man ned over holdkortet til den kommende sæson, ser det meget ungt og talentfuldt ud. Det er dog en yderst sprængfarlig cocktail vi har fået samlet og der venter en stor ledelsesopgave at få de mange unge spillere til at indgå i et team. Det arbejde er vi allerede i fuldt gang med og det ligner et af de mest spændende hold nogensinde i den grønne trøje.

Aksel Nørgaard har traditionen tro døbt det nye hold, og i denne sæson bliver temaet “The Green Gunmen” og du kan se hans tanker om den nye sprængfarlige trup her….

Website Security Test