Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Knebent nederlag til U16P Liga

Martin Hallberg, udgivet d. 4. maj, 2014

U16 Piger Liga

Skanderborg Håndbold – Randers HK 21-22 (10-8)

Sæsonens sidste kamp blev en meget jævnbyrdig kamp mod DM-aspiranterne fra Randers. En god start af hjemmeholdet og en føring på 3-0 efter 5 minutter gav hjemmeholdet tro på, at det var en de få dage, hvor Randers kunne besejres. En tro der gennem hele første halvleg gav hjemmeholdet en smal føring.

Efter pausen skiftede billedet, og Randers kom for første gang foran efter 40 minutter. En føring de holdt til slut med et enkelt mål. Udeholdet var uden Mie Højlund, som tidligere har været storspillende mod Skanderborg, mens hjemmeholdet var uden topscorer Sofia Deen, som var udlånt til U18. Det betød, at hjemmeholdet nærmest var i ren årgang 98 formation med kun Annika Jakobsen på højre fløj og målvogter Trine Bentsen fra årgang 97.

Resultatet betød, at Randers vinder ligaen, og ikke har tabt en kamp siden premieren i efteråret, netop i Morten Børup hallen. Imponerende af holdet der i næste uge repræsenterer SHEA logoJylland til DM sammen med ligaens nummer to FCM. Hjemmeholdet slutter på en stensikker tredjeplads – med hele 6 point ned til Sønderjyske på fjerdepladsen.

Målscorere for Skanderborg:

Nicoline Olsen 6, Kristina Jørgensen 5, Caroline svarre 4, Stine Kristensen 3, Michelle Sally 1, Annika Jakobsen 1, Annika Enevoldsen 1.

Website Security Test