Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Cykelløb på fredag til Lys Nat

Webredaktør, udgivet d. 21. maj, 2014

Skanderborg Håndbold er også med til Lys Nat.

Folkefest og sponsorcykelløb foran Bloms Butikscenter.

Der er virkelig lagt op til fest i Adelgade fredag den 23. maj i forbindelse med Lys Nat., og håndboldklubben er også med når deres Ungdoms og Sponsorcykelløb afvikles i telt udenfor Bloms Butiks center.

Vi tænder grillen allerede kl 17.00, når de første ungdoms spillere  fra U10 til U18  mødes og varmer op til dysterne om hvilken rytter/spiller der cykler flest penge ind og  hvilken årgang der cykler flest km. Der er gavekort og biografbilletter til dem der cykler længst.

Løbet starter kl 18.00 og kører 60 minutter. Der vil være mulighed for at lave sponsorater på de enkete spillere og hold, og der vil også kunne tippes om hvem der bliver bedst.

Samtidig er der også aktiviteter hvor der kan skydes på mål, og måles hastigheder, ligesom det lange bordfodbold spil fra Smuk Fest er opstillet.

Kl 19.45 samles rytterne til  Sponsor cykelløbet  og kl 20.00 fløjtes sponsorcykelløbet i gang af speaker Morten Vest.

Der er knap 10 hold der dyster, heriblandt nogle rene firmahold fra Zitcom og Arla Food, Gjesing Mejeri, hvor det er 3 friske piger som skal forsøge at genvinde 1. pladsen  i SH Tour 2014.

Der er også hold fra Skanderborg Data, Skanderborg Bilcentrum, Pengeinstitutterne i Skanderborg, Skanderborg Håndbold, ligesom Føtex, der er leverandør af pølser og brød til grillen, har deres eget hold, men med spillere fra Skanderborg Ligamandskab, som også kører for nogle af de andre hold.

Når løbet er forbi vil festen fortsætte i teltet og på den plads foran Bloms Butikker med musik, Fadøl og stegte pølser m.m. – altså sammen bemandet af frivillige fra Skanderborg Håndbold.

Website Security Test