Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

5 SHEA-talenter rykker ind på 1. div

Kirsten B Madsen, udgivet d. 18. maj, 2014

Talentudviklingen i Skanderborg Håndbold skal nu stå sin prøve, de seneste 6 år er blevet brugt til at udvikle talenter til højeste niveau på henholdsvis U18 og U16 årgangene, nu springer det første kuld ud af ungdomsrækkerne. I første omgang har 5 piger årgang 95 sagt ja tak til at fortsætte karrieren i 1. division.

De fem talenter har alle markeret sig på højeste niveau i deres årgang, senest med et DM sølv i U18 rækken og før det DM guld i U16 og U14, så på trods af deres unge alder, er det piger med stor rutine, som nu skal fortsætte karrieren i 1. division.

Freja Bossen nr. 16, målmand: lille format freja.0202_small

En lynhurtig målmand! Freja er holdets mest eksplosive og hurtigste spiller på 20 m sprint. Hvad kan det bruges til når man er målmand? Når man samtidig har en eminent gribeteknik, og evner at kaste en håndbold millimeter præcist over 30 m, så bliver man pludselig holdets vigtigste spiller i kontraspillet.

 

 

Emma Apel nr. 5, bagspiller:lille format emma.2109_small

Hurtig og bevægelig spiller, som kan spille alle tre positioner i bagkæden.

Har god springkraft og store kvaliteter i gennembrudspillet, og ikke mindst stor variation i sit skudrepertoire. Apel bliver ofte brugt fremme i 5-1 forsvaret og har med det udgangspunkt stor næse for en hurtig kontra.

 

 

 

Sofie Amalie Skovsager nr. 17, højre fløj:lille format sofie.1508_small

Hurtig fløj med en eminent kaste/gribe teknik, har samtidig et hårdt skud, som gør Sofie Amalie i stand at opfylde kravene til den moderne fløjspiller, som skal kunne være en skudtrussel i overgangsspillet. Sofie Amalie er samtidig en stærk og dygtig forsvarsspiller.

 

 

 

 

Caroline Theill nr. 18, bagspiller:lille format caroline.theill_small

Først og fremmest en utroligt dygtig forsvarsgeneral, der leder sit forsvar med stort overblik, autoritet og meget fysik. I angrebet har Caroline sine største kvaliteter i 2. bølgekontraen, men også i gennembrudsspillet udnytter hun sin gode fysik.

 

 

 

 

Nicoline Berthelsen nr. 3, bagspiller:lille format Front tæt

Bagspiller med masser af fart i det etablerede angrebsspil. Evner at spille med stort overblik og med finurlige indspil til stregen. Har god variation i sit skud, når hun kommer i høj fart, men har også de hurtige fødder, som gør hende til en udmærket fintespiller.

 

 

 

 

 

Det er helt sikkert et stort spring, når man forlader ungdomshåndbolden til fordel for seniorhåndbold på højt niveau, men med den håndboldlæring og fysik, som pigerne har fået gennem deres ophold på Skanderborg Håndbolds Eliteakademi, er jeg slet ikke i tvivl om, at disse fem piger vil kommet til at gøre det godt i 1. division, udtaler sportschef Henrik Lyngby.

U18 piger 13 14

 

Website Security Test