Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

U18P Liga tabte til FCM

Martin Hallberg, udgivet d. 7. april, 2014

U18 Piger Liga

FC Midtjylland – Skanderborg Håndbold 25-22 (11-10)

Skanderborgpigerne blev søndag i Ikast ramt af, at frygten for at tabe var større end lysten til at vinde.

Holdet kom godt nok fint fra start og var foran, men endte med at være fuldstændig låst mentalt og ligne et hold, der ikke havde lyst til at spille håndbold.

Ingen af de to hold spillede prangende denne søndag, men FCM ville det mere end Skanderborg, og var da også foran det meste af kampen. Skanderborg kom dog på 6-6 og 7-7, og var bagud med blot et enkelt mål ved pausen.

Men i løbet af fire minutter i anden halvleg skød FCM sig foran 15-11, og siden kom de også foran 20-15. Men Skanderborg fik sig kæmpet tilbage på 23-22 med fem-seks minutter igen.

FCM fik scoret yderligere et par gange, inden Skanderborg fik en udvisning. Den blev suppleret af yderligere en udvisning efter et intermezzo tre minutter før tid omkring et time out-kort fra Skanderborg, som blev eller ikke blev lagt i samme sekund, som Caroline Theill fra Skanderborg scorede.

Det betød en længere pause i kampen, mens temperamenterne kom i kog, og sagen blev udredt. Enden blev, at scoringen ikke blev noteret. Skanderborg formåede dog at holde fast i stillingen på 25-22.

“Det blev en kamp på det jævne. Vi spillede langsomt i angrebet og måtte slide for hvert mål. I størstedelen af kampen fungerede forsvaret dog fint, og vores målvogtere tog det, de skulle. Men når der ikke blev tacklet, udnyttede FCM’s dygtige skytter det med det samme,” sagde Bo Rudgaard.

Han understregede, at nederlaget dog skyldtes, at holdet ikke var skarpe nok i angrebet.

“Ingen hev sig ud af den kollektive nedtur og trådte i karakter. Og selv om vi kom tæt på, blev vi igen ramt af, at vi i højere grad frygtede at tabe end ønskede at vinde.”

“Vi skal fokusere på det, vi kan gøre noget ved – f.eks. angrebsaftaler og bare spille håndbold, og ikke have fokus på måltavlen. Nu er der jo også andre hold, der har tabt til FCM, og vi fører altså stadig rækken. Men hvis man tror, at vi skulle kunne gå igennem denne U18-liga uden at smide point, er man naiv. Så dårlige er de andre ikke. Så det er det hold, der rammer dagen, der vinder kampene,” sagde han og udstak målet for næste kamp hjemme mod Viborg søndag 13. april: Den skal bare vindes!

Målscorere for Skanderborg:

Sofie Amalie Skovsager 4, Thea Riis 3, Mia Møller 3, Caroline Theill 3, Emma Apel 3, Suzanne Bækhøj 2, Amalie Grøn 2, Marie Aamand Sørensen 1, Nicoline Berthelsen 1.

U18P vs FCM

Website Security Test