Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

U18P Liga slog Viborg trods dårlig start

Martin Hallberg, udgivet d. 14. april, 2014

U18 Piger Liga

Skanderborg Håndbold – Viborg HK 25-24 (10-11)

Søndag eftermiddag i Morten Børup Hallen var det klare mål for hjemmeholdet Skanderborg at vinde over Viborg i kampen om en af de to eftertragtede øverste pladser i ligaen, som giver adgang til U18-DM i maj.

Pigerne kom da også foran 2-0 og 3-2, men så stak Viborg af, og trods en Skanderborg-timeout stod der efter et kvarter 3-7 og tre minutter senere 4-9. En Skanderborgsejr havde lange udsigter.

U18P vs Viborg“Efter at vi har mødt en masse 6-0-forsvar, skulle vi lige omstille os til Viborgs offensive forsvar. Det var svært, og det viste starten tydeligt. Men vi fik det rettet til, og så kom chancerne også,” forklarede træner Bo Rudgaard.

Men så var der problemer med at score. Igen og igen brændte Skanderborg-pigerne, og kombineret med en god Viborg-målmand stod der blot 5-10 efter 22 minutter.

Derfra kom der gang i scoringerne. I løbet af de sidste otte minutter af første halvleg lykkedes det Skanderborg at score lige så mange mål, som i de første 22 minutter. 10-11 var stillingen ved pausen.

En forrygende start efter pausen, hvor Skanderborg efter fire minutter var foran 13-11, betød, at Viborg måtte tage timeout. Gæsterne kom aldrig op på siden af Skanderborg igen.

“Det var en rigtig god kamp. Forsvaret stod godt i samtlige 60 minutter, og vores 5-1 fungerede godt og gav mange gode redninger. Derudover fik vi gang i kontraerne til slut i første halvleg, så Viborg blev møre, og vi fik lukket hullet op til dem. Efter pausen spillede vi rigtig godt, men til sidst blev vi igen ramt af frygten for at tabe, så Viborg kom tættere på. Men pigerne viste rigtig god gejst, selv om de var bagud. Det var godt at se, at de kæmpede sig tilbage og blev ved med at kæmpe hele kampen, så vi fik de to super, super vigtige point,” sagde Bo Rudgaard.

Målscorere for Skanderborg:

Suzanne Bækhøj 4, Amalie Grøn 4, Caroline Theill 3, Mia Møller 3, Sofie Amalie Skovsager 3, Emma Apel 3, Laura Damgaard 2, Thea Riis 1, Marie Aamand Sørensen 1, Nicoline Berthelsen 1.

Website Security Test